Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

CMF by Nothing lanserer snart smartklokke og ørepropper

De nye produkter kommer senere i 2023.

Skrevet av / 04.08.23 - 14:30
CMF by Nothing lanserer snart smartklokke og ørepropper

Tech-selskapet Nothing ble grunnlagt i 2020 med et mål om å utfordre markedet og gjenopplive entusiasmen for teknologiprodukter.

Administrerende direktør og medstifter av Nothing, Carl Pei, har bakgrunn fra OnePlus, og under hans ledelse har selskapet valgt en alternativ tilnærming og lansert produkter som de gjennomsiktige øreproppene Nothing Ear (1) og Nothing Ear (stick), samt Nothing Phone (2), en smarttelefon med et helt særegent system av LED-lys på baksiden, kjent som Glyph Interface.

Men Nothing sine produkter er ikke billige, og selskapet ønsker også å bli mer miljøvennlige med billigere produkter. “Budsjettproduktene mangler kvalitet og godt design”, sier Carl Pei i en video som Nothing nettopp har publisert på YouTube, og derfor lanserer selskapet nå budsjettmerket “CMF by Nothing”.

CMF by Nothing skal fokusere på rent og tidløst design av produkter som samtidig er budsjettvennlige, og som likevel holder høyere kvalitet enn gjennomsnittet for prisklassen, lover Pei.

CMF by Nothing
Det nye CMF by Nothing-logoen. (Foto: Nothing)

Videre avslørte han at de første produktene fra CMF by Nothing, en smartklokke og et par med nye ørepropper, vil bli lansert senere i år.

Du kan se hele videoen her:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Xiaomi lanserer Flip-konkurrent

HMD Skyline: en overraskende kul mobil

Google står selv bak en stor lekkasje

Youtube finner sangen du nynner på

Neste Sony-mobil kan mangle viktig kamerafunksjon

OnePlus er klar for en kjølig sommer med hotte produkter

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Scroll to Top