Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

CMF by Nothing har lansert Buds Pro og Watch Pro

Smarte wearables til rimelige priser.

Skrevet av / 30.09.23 - 12:22
CMF by Nothing har lansert Buds Pro og Watch Pro

CMF by Nothing, et nytt merke med fokus på rimelig forbrukerelektronikk, har nettopp lansert sine første produkter, blant annet smartklokken Watch Pro og hodetelefonene Buds Pro. CMF by Nothing er et datterselskap av teknologiselskapet Nothing, og målet er å tilby forbrukerne teknologiprodukter til en rimelige penge.

Les også Nothing lanserer nytt budsjettmerke De nye produkter kommer senere i 2023.

CMF by Nothing Watch Pro

CMF by Nothing Watch Pro er en smartklokke med en robust aluminiumsramme som rommer en 1,96″ AMOLED-skjerm med en oppløsning på 502 x 410 piksler. Skjermen har også en lysstyrke på 600 nits og en bildeoppdateringsfrekvens på 58 Hz. En praktisk «Always-On»-funksjon er også tilgjengelig, slik at brukerne enkelt kan se hva klokken er uten å måtte aktivere skjermen først.

En av de viktigste egenskapene til Watch Pro er den lange batteritiden, opplyser CMF by Nothing. Med en batterikapasitet på 340 mAh kan klokken vare i opptil 13 dager ved normalt bruk. I tillegg kan klokken fungere som en handsfree-telefon når den pares med en smarttelefon i nærheten, takket være innebygde høyttalere og mikrofoner.

For de treningsglade har Watch Pro en innebygd GPS-modul som gjør det mulig å registrere løpe- og sykkelturer uten å måtte ha en mobil i lommen. Klokken har også over 110 ulike sportsinnstillinger og helsefunksjoner som pulsmåling og måling av oksygenmetning i blodet.

CMF by Nothing Watch Pro
(Foto: CMF by Nothing)

I tillegg til treningsfunksjonene har Watch Pro en rekke smarte funksjoner, blant annet en vær-app, søvnovervåking, alarm, stoppeklokke, kamera- og musikkstyring og stemmestyring. Med sin IP68-sertifisering er klokken vanntett, men den anbefales ikke til svømming i basseng.

Watch Pro er tilgjengelig i tre farger: svart, grå og oransje. Pris og tilgjengelighet forventes å bli offentliggjort i løpet av de kommende ukene.

CMF by Nothing Buds Pro

CMF by Nothing har også lansert øreproppene Buds Pro, som leveres med et sirkelformet ladeetui og har støyreduksjonsteknologi som kan redusere omgivelsesstøy med opptil 45 dB.

Buds Pro har dynamiske bassforsterkere og kan tilpasses brukerens preferanser ved hjelp av en equalizer i den medfølgende appen til mobilen. Med aktiv støyreduksjon kan hodetelefonene gi opptil 6,5 timers avspilling, mens de uten støyreduksjon kan gi opptil 11 timers musikkavspilling på én lading. Ladeetuiet kan gi nok strøm til rundt 2,5 ekstra ladinger.

Hodetelefonene er utstyrt med en funksjon for øregjenkjenning som automatisk stopper avspillingen når de tas ut av ørene. I tillegg kan brukeren stoppe avspillingen ved å trykke på hodetelefonene. Buds Pro har en IP54-sertifisering som beskytter dem mot svette og småregn, noe som gjør dem egnet for treningsøkter og utendørsaktiviteter.

CMF by Nothing Buds Pro
(Foto: CMF by Nothing)

Buds Pro kommer i tre farger: svart, oransje og hvit, og koster 3 499 INR (ca. 450 kroner) i India, der de lanseres i første omgang.

CMF Power 65W GaN

Endelig har CMF lansert CMF Power 65W GaN, en kompakt lader som kan levere opptil 65 watt. Laderen har to USB-C-porter og én USB-A-port og støtter hurtigladeteknologier som USB-PD 3.0, QC4.0 og Samsungs PV2A.

CMF Power 65W GaN
(Foto: CMF by Nothing)

Det er verdt å merke seg at CMFs produkter ennå ikke er tilgjengelige i Norden, men forventes å bli lansert internasjonalt i løpet av de kommende månedene. Inntil videre kan du lese mer om produktene her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top