Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Bekreftet: Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro kommer til Norge

De nye Google-mobilene er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling og kommer i salg fra 13. oktober.

Skrevet av / 06.10.22 - 18:05
Bekreftet: Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro kommer til Norge

På dagens direktesendte Google-event fikk vi blant annet stifte bekjentskap med de nye mobilene Pixel 7, Pixel 7 Pro. Toppmodellene Pixel 7 og Pixel 7 Pro kjører Android 13 og er drevet av neste generasjon Tensor G2-prosessor. Og denne gangen kommer Google-mobilene også til Norge!

Android 13 i Pixel 7 og 7 Pro

Pixel-mobilene kjører det nyeste operativsystemet Android 13, med en ny stil over menyene og flere personlige tilpasningsmuligheter. Fargene til appikonene kan endres for å matche bakgrunnsbildet, og du kan også angi ulike språk til forskjellige apper.

Selskapet fremhver blant annet en funksjon de kaller Clear Calling, som bruker Googles maskinlæring til å minimere vind- og trafikkstøy fra omgivelsene, samtidig som den forsterker innringerens stemme.
Pixel 7 og Pixel 7 Pro har også Face Unlock som bruker maskinlæringsmodeller for ansiktsgjenkjenning. Med denne samt fingeravtrykkautentisering har det aldri vært enklere å låse opp en smarttelefon, hevder de.

Slank design

Pixel 7 og Pixel 7 Pro hevdes å være slanke og slitesterke. Aluminiumskroppen til begge telefonene er laget av 100% resirkulerbart materiale.

Pixel 7 har en 6,3-tommers skjerm og smale rammer. Utførelsen er i sandblåst aluminium og er tilgjengelig i tre farger: Snow, Obsidian og Lemongrass.

Pixel 7 Pro har en større skjerm på 6,7 tommer, polert aluminiumsramme og en kamerastripe. Den leveres i fargene Snow, Obsidian og Hazel.

Bedre kamera

Google lover også god ytelse på kameraet. Pixel 7 har opptil 8X digital zoom(Super Res Zoom) mens Pixel 7 Pro har opptil 30X digitasl zoom(Pixel Pro Zoom), som skal gi skarpe bilder på avstand. Pixel 7 Pro har også Macro Focus, for å komme så nært et motiv som bare tre centimeter unna. Videoer kan spilles inn i opptil 10-bits HDR-kvalitet. Finessen Cinematic Blur skal tilby videoer i kinostil.

Photo Unblur er en Google Foto-funksjon som først kommer til Pixel 7 og Pixel 7 Pro. Den skal få liv i uskarpe bilder ved hjelp av maskinlæring– også gamle bilder som ikke ble tatt med Pixel.
I tillegg kommer Pixel med Real Tone. Dette er spesielle kamera-algoritmer som skal sikre at kameraet gir en presis og autentisk gjengivelse av alle hudtoner. Mens Night Sight brukes til å ta skarpe bilder i svakt lys.

– Vi gleder oss over lanseringen av Pixel i Norge sammen med nye Pixel 7, Pixel 7 Pro og Pixel Buds. Vi klarer nesten ikke å vente på at flere skal oppleve det beste fra Google. Nå har vi en omfattende portefølje av produkter og tjenester i Norge – både for hjemmet og på farten – som er vekket til live med spesialdesignet maskinvare, kraftig programvare og det siste innenfor kunstig intelligens. Michiel van Eldik, VP, Devices & Services Partnerships, EMEA, Google

Pris og tilgjengelighet

Google Pixel 7 kan forhåndsbestilles fra i dag til 6990 kroner, mens Pixel 7 Pro koster 9490 kroner. Mobilene vil være tilgjengelig hos Elkjøp og Telia, samt Google Store.

Tekniske spesifikasjoner

Google Pixel 7

6,3″ – FHD+ (1080 x 2400) OLED med 416 PPI – 90Hz
Opptil 1000 nit (HDR) og opptil 1400 nit (høyeste lysstyrke)
Mer enn 24 timersbatterilevetid – Opptil 72 timers batterilevetid med Ekstrem batterisparing
8GB RAM
Minimum 4270 mAh – Vanligvis 4355 mAh
50 MP Octa PD Quad Bayer-vidvinkelkamera – 12 MP ultravidvinkelkamera
10,8MP front-kamera

Google Pixel 7 Pro

6,7″ – QHD+ (1440 x 3120) LTPO OLED med 512 PPI – 120Hz
Opptil 1000 nit (HDR) og opptil 1500 nit (høyeste lysstyrke)
Mer enn 24 timers batterilevetid – opptil 72 timers batterilevetid med Ekstrem batterisparing
Minimum 4926 mAh batteri – vanligvis 5000 mAh
12GB RAM
50 MP Octa PD Quad Bayer-vidvinkelkamera og 48MP-hovedkameraer – 5 x optisk zoom
10,8MP frontkamera

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top