Nyhet

Apple tvinges til å kutte ned på produksjonen av Vision Pro

De ambisiøse produksjonsplanene har blitt forsinket på grunn av problemer med mikro-OLED-skjermene.

Skrevet av / 03.07.23 - 17:01
Apple tvinges til å kutte ned på produksjonen av Vision Pro

Apple vil ikke kunne levere så mange AR-briller neste år som de hadde håpet. Bakgrunnen er problemer i produksjonen, ifølge Financial Times, som har kilder med innsyn i produksjonsprosessen. Tidligere hadde Apple satt seg et ambisiøst mål om å selge 1 million enheter av Vision Pro, det til tross for at de koster tre ganger så mye som Metas dyreste AR-headset.

Men nå ser det ut til at dette kan bli en vanskelig oppgave. Den kinesiske produsenten Luxshare hadde forberedt seg på å produsere færre enn 400 000 enheter i 2024. Samtidig har Apple forespurt to kinesiske leverandører om nok komponenter til 130-150 000 enheter.

Micro-OLED-skjermer (Skjermbilde: Apple)

Ifølge Financial Times’ kilder ligger problemet i de avanserte micro-OLED-skjermene som projiserer en kunstig virkelighet foran øynene på brukeren. Det rapporteres at Apple er misfornøyd med hvor mange av skjermene som er defekte, og at produksjonsproblemene har fått Apple til å avvente lanseringen av en billigere modell.

Kilde: Financial Times

Apple lanserer Vision Pro

De nye AR-briller integrerer virkeligheten med Apples apper og tjenester.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå kommer de første produkter fra Nothings budsjettmerke

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Scroll to Top