TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

9. februar skjer det

Det neste Galaxy Unpacked-eventet finner sted den andre uken i februar. Samsung lover den "mest ekstraordinære S-serien noensinne".

forfatter
Publisert 26.01.22 - 17:46

Under overskriften «Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard» har Samsung nettopp invitert til den offisielle lanseringen av den neste Galaxy S-serien av smarttelefoner.

Og den koreanske mobilprodusenten er ikke forsiktig med å bygge opp forventningene til arrangementet, som finner sted den 9. februar kl 16:00.

«Gode innovasjoner utvikler ikke bare verden – de former den. For å kunne skape produktene som leder oss fremover, former fremtiden og bringer lys til mørket, må vi bryte reglene for hva som er mulig med en smarttelefon,» skriver Samsung i den offisielle innovasjonen.

Da har vil vel ikke noe valg enn å klistre oss til skjermen.

Lanseringen er igjen virtuell pga korona-situasjonen. Dermed vil alle kunne følge med på Galaxy Unpacked og lanseringen av de nye Galaxy S-modellene på Samsungs YouTube-kanal.

youtu.be/2ykQRba4kM4

Galaxy S22 Ultra blir den nye Galaxy Note

Fans av Galaxy Note-serien, som Samsung nå offisielt har avviklet, bør følge nøye med den 9. februar.

Les også Triste nyheter for Galaxy Note-fans Det kommer ikke flere smarttelefoner i den populære Galaxy Note-serien, som må ofre seg for å gi plass til Samsungs brettbare mobiler.

Flere rykter peker nemlig på at den kommende absolutte toppmodellen, Samsung Galaxy S22 Ultra, vil bli markedsført som en Note-etterfølger, som også skal ta over flere av de spesifikke Note-funksjonene. Det er da snakk om en integrert S-Pen og et mer Note-aktig design.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde