Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

9. februar skjer det

Det neste Galaxy Unpacked-eventet finner sted den andre uken i februar. Samsung lover den "mest ekstraordinære S-serien noensinne".

Skrevet av / 26.01.22 - 17:46
9. februar skjer det

Under overskriften “Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard” har Samsung nettopp invitert til den offisielle lanseringen av den neste Galaxy S-serien av smarttelefoner.

Og den koreanske mobilprodusenten er ikke forsiktig med å bygge opp forventningene til arrangementet, som finner sted den 9. februar kl 16:00.

Gode innovasjoner utvikler ikke bare verden – de former den. For å kunne skape produktene som leder oss fremover, former fremtiden og bringer lys til mørket, må vi bryte reglene for hva som er mulig med en smarttelefon,” skriver Samsung i den offisielle innovasjonen.

Da har vil vel ikke noe valg enn å klistre oss til skjermen.

Lanseringen er igjen virtuell pga korona-situasjonen. Dermed vil alle kunne følge med på Galaxy Unpacked og lanseringen av de nye Galaxy S-modellene på Samsungs YouTube-kanal.

https://www.youtube.com/watch?v=2ykQRba4kM4

Galaxy S22 Ultra blir den nye Galaxy Note

Fans av Galaxy Note-serien, som Samsung nå offisielt har avviklet, bør følge nøye med den 9. februar.

Les også Triste nyheter for Galaxy Note-fans Det kommer ikke flere smarttelefoner i den populære Galaxy Note-serien, som må ofre seg for å gi plass til Samsungs brettbare mobiler.

Flere rykter peker nemlig på at den kommende absolutte toppmodellen, Samsung Galaxy S22 Ultra, vil bli markedsført som en Note-etterfølger, som også skal ta over flere av de spesifikke Note-funksjonene. Det er da snakk om en integrert S-Pen og et mer Note-aktig design.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Google står selv bak en stor lekkasje

Youtube finner sangen du nynner på

Neste Sony-mobil kan mangle viktig kamerafunksjon

OnePlus er klar for en kjølig sommer med hotte produkter

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå

Scroll to Top