Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

10 nyttige iPhone-apps

Her er sommerens nyttigste apps til din iPhone, iPod touch eller iPad. Du finner alle på App Store og flere av dem er gratis, eller så lavt priset at det bare er å laste ned.

Skrevet av / 21.06.10 - 10:02
10 nyttige iPhone-apps

Navigon GPS

Den kanskje beste GPS-en for iPhone finnes i versjoner for nesten hele verden. En skandinavisk versjon av Navigon MobileNavigator koster 489 kroner, ikke akkurat den billigste GPS-appen, men som testen i denne utgaven konkluderer med, er dette den beste for iPhone akkurat nå. MobileNavigator for hele Europa koster 619 kroner og inneholder oppdaterte Navteq-kart med 3D-visning, TMC og ruteplanlegger.
Passer for iPhone – fra 439 kroner
Flight

Med denne har man full kontroll på flyavganger og ankomster. Den forteller om forsinkelser slik at man kan slappe av og unngå stress fordi man kanskje har knapt med tid, eller man kan velge å ergre seg over det samme. Uansett, med Flight kan man følge rutene til flyavganger over hele verden, og søke etter flyavganger slik at man kan finne den ruten som passer best før man bestiller en flyreise.
Passer for iPhone – Gratis
Butcher

Sommer er høysesong for grilling. Med denne appen svir du ikke kotelettene, og mens du venter på at alarmen skal fortelle at nå er entrecôten rosa, kan du lære noe også. Butcher viser deg hvor på dyret stykket er hentet, man får nyttige tips på veien og oppskrifter på den perfekte lammecarréen, eller hva det måtte være av kjøtt fra storfe, lam, kalv eller svin. Bare pass på å hold marinaden unna iPhone-en, så kan du ikke mislykkes som grillsjef med Butcher-appen.
Passer for iPhone – 11 kroner
BBC World News

Verdens kanskje beste nyhetskanal er ikke lengre unna enn iPhone-en din. BBC World News koster ingen ting og gir deg 24 timers tilgang til de ferskeste nyhetene rett på mobilen. Live. Men man må ut med 1,59 Euro (13,70 kr) for en 30-dagers abonnementsperiode, og da kan man se BBC World News enten man er på 3G-nett eller trådløst nettverk. Appen tilpasser seg båndbredden selv, slik at man skal få ok bildekvalitet selv med smal båndbredde.
Passer for iPhone – Gratis
Weather Pro

Alle snakker om været, men ingen kan gjøre noe med det. Med Weather Pro har du i det minste full oversikt over været, ikke bare der du er, men over hele verden. Den viser animerte værprognoser og støtter visning fra værsatellitter. Lurer man på mer enn bare temperaturer, sol eller regn, er dette appen man skal ha på iPhone eller iPod touch.
Passer for iPhone – 21 kroner
WorldMate

Denne er en reisendes beste venn. WorldMate holder deg ikke bare oppdatert på flyavganger, den kan finne hotellrom for deg, og man kan booke fra appen, og følge med på været hvor som helst i verden. Opp til fem dager frem i tid. Her finner man også valutakalkulator, reiseplanlegger og se hele ukens gjøremål i en og samme kalender. En enda mer avansert versjon finnes til 85 kroner, den heter WorldMate Gold og passer godt for de som er på farten hele tiden.
Passer for iPhone – Gratis
Navionics

Mange kjenner sitt lokale farvann bedre enn sin egen bukselomme, men for farende båtfolk med en hang til å oppsøke nye plasser, er Navionics sjøkart gull verdt. Man kan sitte på dekk og planlegge reisen, og følge med på flo og fjære, og finne interessepunkter langs kysten. Enten det skulle være båten eller mannskapet som trenger påfyll.
Passer for iPhone – 169 kroner
Open Wi-Fi Spots

Når man reiser er det vanskelig å finne gratis tilgang til trådløse nettverk. Open Wi-Fi Spots holder deg oppdatert på gratis wi-fi og viser deg hvor du skal gå for å finne en hotspot med fri trådløs tilgang. Appen med over 60.000 hotspots registrert oppdateres med 500 nye hver uke, og man kan selv rapportere hotspots man måtte oppdage, og få dem lagt til listen i Open Wi-Fi Spots.
Passer for iPhone / iPad – 21 kroner
Lonely Planet City Guides

Med kart-appen på iPhone kan man finne nasjonalmuseet man leter etter, men med Lonely Planet City Guides, kan man lese seg opp på historien til museet, lese om kunsten inni og ellers finne frem i byen. Lonely Planet City Guides finnes for et stort antall byer og er et omfattende og nyttig oppslagsverk en hver farende fant med iPhone må ha.
Passer for iPhone – fra 29 kroner
Translator med tale

I stedet for å stotre og stamme, kan man likegodt lære seg fremmede språk med Translator. Her får man talehjelp slik at man hører hvordan ordene skal uttales. Translator with Voice oversetter for deg, begge veier, slik at man kan taste inn en setning på et fremmed språk og få den oversatt. Og omvendt kan man skrive inn det man skal si, og enten forsøke seg på uttalen selv, eller la Translators talehjelp gjøre jobben for deg. Eneste ulempe er nødvendigheten av å være oppkoblet for at Translator skal fungere optimalt.
Passer for iPhone / iPad – 17 kroner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top