Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nye tablets fra Samsung

Nye tablets med penn og med eller uten tastatur.

Skrevet av / 27.02.17 - 17:29
Nye tablets fra Samsung

Som ventet ble det ingen Galaxy S8 på Mobile World Congress. Samsung valgte istedet å presentere den ved en egen anleding senere. Istedet utvider de familien av nettbrett med Galaxy Tab S3 og Galaxy Book.

(Foto: Lyd & Bilde)

Galaxy Tab S3 er et fleksibelt nettbrett som brukes til kreativitet, underholdning eller jobb. Den 9,7 tommer store skjermen gjør den passe stor og den klarer 4K-avspilling. Designet har blitt oppdatert med inspirasjon fra Galaxy S7 og Galaxy A.

(Foto: Lyd & Bilde)

S-Pen har fått flere funksjoner slik at du kan ta notater i PDF-dokumenter, oversette tekst eller ta notater uten å låse opp skjermen. Det er også Samsungs første nettbrett med fire høyttalere, med lydkalibrering av AKG.

Den lanseres 21. april og blir tilgjengelig i svart eller sølv.

Samsung Galaxy Tab S3 med wi-fi koster 6.500 kroner
Hvis man ønsker 4G-tilkobling blir det 7.500 kroner.

(Foto: Lyd & Bilde)

For en mer laptop-liknende opplevelse finnes Galaxy Book som har et tastatur. Den kjører Windows 10 og kan brukes med S-Pen. Galaxy Book kan fås som 10,6 eller 12 tommer.

(Foto: Lyd & Bilde)

Samsung viste også en oppgradert Gear VR som nå har medfølgende håndkontroll. Den kan brukes som både fjernkontroll og gamepad. Ved å effektivisere styringen blir det mindre anstrengende under lange økter. Håndkontrollen fungerer også med den gamle modellen og skal kunne kjøpes separat.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top