IFA 2014

Philips vil også være med og slipper NC1 i oktober, en hodetelefon med aktiv støydemping.
forfatter

De har gjort store fremskritt på hodetelefoner de siste par årene. Nå slipper Philips en seriøs hodetelefon for folk på farten, med aktiv støydemping kalt NC1.

Den nye modellen utfordrer Bose nye Q25, og har fire mikrofoner plassert på øreklokkene, som fanger opp lydene utenfra, og reverserer dem for utligning med en kløktig laget digital krets i NC1.

Fidelio NC1 som de kalles, har 40 mm store membraner og spiller i 30 timer på en batterilading, men de kan fortsatt spille selv om batteriet er tomt. Men da uten at støydempingkretsen fungerer.

Hodetelefonene er tilgjengelig i oktober, til 2299 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.