TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
nyhet

Ny Bose-hodetelefon med støydemping

Den beste støydempingen pleier å komme fra Bose. Nå har de forbedret både den og lyden i nye QC25.

Med den nye QuietComfort 25, mener Bose at de har klart å forbedre den allerede glimrende aktive støydempingen vi kjenner fra QC15. Men at også lydkvaliteten er bedre.

Det er interessant nytt, fordi vår erfaring med Bose aktive støydemping, er mer positiv enn erfaringen med lydkvaliteten.

qc25_large_06

Hvilket lover godt, fordi tilsvarende hodetelefoner fra Sony, AKG og PSB, har vist seg å lyde bedre enn QC15, selv om de ikke har klart å banke Bose på støydemping.

En annen kjærkommen forbedring, er at du nå kan fortsette å spille, etter at batteriet dør etter 35 timers driftstid. Det har ikke vært mulig med QC15.

Men da virker ikke den aktive støydempingen.

De nye QC25 er også blitt redesignet slik at de er lettere å brette sammen for transport, og leveres med et reiseetui.

De kommer også i farger, for første gang.

qc25_large_10

Ikke bare sort og hvit, men også i smakfulle pastellfarger.

Bose QC25 er tilgjengelig fra 15. september,  til 2.599 kr.

qc25_large_09

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.