Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Ny Bose-hodetelefon med støydemping

Den beste støydempingen pleier å komme fra Bose. Nå har de forbedret både den og lyden i nye QC25.

Med den nye QuietComfort 25, mener Bose at de har klart å forbedre den allerede glimrende aktive støydempingen vi kjenner fra QC15. Men at også lydkvaliteten er bedre.

Det er interessant nytt, fordi vår erfaring med Bose aktive støydemping, er mer positiv enn erfaringen med lydkvaliteten.

qc25_large_06

Hvilket lover godt, fordi tilsvarende hodetelefoner fra Sony, AKG og PSB, har vist seg å lyde bedre enn QC15, selv om de ikke har klart å banke Bose på støydemping.

En annen kjærkommen forbedring, er at du nå kan fortsette å spille, etter at batteriet dør etter 35 timers driftstid. Det har ikke vært mulig med QC15.

Annonse

Men da virker ikke den aktive støydempingen.

De nye QC25 er også blitt redesignet slik at de er lettere å brette sammen for transport, og leveres med et reiseetui.

Annonse

De kommer også i farger, for første gang.

qc25_large_10

Ikke bare sort og hvit, men også i smakfulle pastellfarger.

Bose QC25 er tilgjengelig fra 15. september,  til 2.599 kr.

qc25_large_09

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.