IFA 2014

Creative Sound Blaster E5 er en bærbar hodetelefonforsterker til smartmobiler, nettbrett og datamaskiner.
forfatter

Creative Technology lanserer nå Sound Blaster E5, som er en ny USB-DAC- og hodetelefonforsterker. Sound Blaster E5 er siste skudd på stammen i Sound Blaster E-serien (Sound Blaster E1 og Sound Blaster E3 ble lansert tidligere i år).

En stolt Long Chye Low, General Manager for Sound Blaster Audio hos Creative, sier i en pressemelding:

– Vi har alltid syntes at alle burde ha adgang til en fantastisk lydkvalitet, og at man skal kunne dele den med andre,uansett om man bruker Android, iOS, PC eller Mac som plattform. Videokvaliteten har utviklet seg mye og har gått fra en oppløsning i HD til en oppløsning i 4K, mens lydopplevelsen halter langt bak. Hvis 4K er fire ganger klarere enn Full HD, er CD-kvaliteten, som mange lytter til, minst seks ganger mindre enn hva lyd i 24-bit/192kHz kan levere. Derfor har vi lansert en høykvalitets lydløsning, som er bygget av førsteklasses komponenter, og som kan levere lyd i ”4K»-kvalitet.

Bluetooth og NFC
E5 har Bluetooth 4.1 og NFC-teknologi, og kan tilsluttes for eksempel TV eller spillkonsoll via en optisk inngang. Funksjonene kan styres fra ulike plattformer som PC, Mac, iOS eller Android. Mobilapplikasjonen sies å gi en fullstendig oversikt over lydinnstillingene. Det innebygde oppladbare batteriet har en oppgitt spilletid på opp til 8 timer. Prisen er satt til 199,99 euro, hvilket svarer til rundt 1.600 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Sven Bilen


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.