IFA 2014

Disse morsomme og praktiske dingsene har vi sett på messen.
forfatter

Showstoppers er i praksis en øvelse i å stappe inn så mange journalister og leverandører i et så lite lokale som mulig, og vise altfor mange produkter på veldig kort tid. Vi tilbrakte to svette timer der og fikk en rask kikk på disse dingsene:

P1220529

Jabra viste frem noe vi vil tro må være de første trådløse høretelefonene med pulsmåling inne i øret. Uten noen ekstra adapter, da alt er innebygd. Heter rimlig nok Pulse.

P1220532

Dessuten det nye Bluetooth-hodesettet Storm. Ikke det minste vi har sett, men det skalk gi bedre lyd og klare å filtrere bort ulyd fra vind.

P1220533

Dessuten ble vi vist de nye hodetelefonene Move Wireless, en innstegsmodell til en hyggelig pris.

P1220535 edit

Annonse

Marshall viste to oppfølgere til de populære høyttalerne Hanwell og Stanmore: den lille Acton og den feta Woburn. Dessuten to nye in-ear hodetelefoner.

P1220537 copy

Leter du etter en enkel metode å strømme musikk til ditt eksisterende lydanlegg på? Dlinks Home Music Everywhere plugger du i et strømuttak, tilkobler nettverket, stapper inn lydkabelen i AUX-inngangen på dit musikkapparat, og dermed er det bare å spille via DLNA fra din Android-mobil eller Airplay fra dine Apple-dingser.

Music Everywhere-EU

Dessuten fungerer den som en signalforsterker til ditt trådløse nettverk. Slippes i starten av oktober.

P1220538 copy

Logitech viste frem sitt fleksible tastatur Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 (500 kr) og den bekvemme musen Wireless Mouse M280 (300 kr) som begge slippes i disse dager . Dessuten nya farger på Bluetooth-høyttaleren Boom som vi virkelig likte.

P1220539 copy

Annonse

Midt i folkehavet sto B&O og demonstrerte den lekre trådløse høyttaleren Beoplay A9, som vi heller ikke hadde noe imot.

mophie

Mophie, som blant annet lager praktiske nødladere til mobilen, viste frem en batteripakke som betydelig forlenger bruken av din mobil. Nå også for Samsung Galaxy S5.

plantronics

 

Blant Plantronics trådløse hodetelefoner falt vi for den nye Backbeat Pro med aktiv støyreduksjon. 24 timers batteri med musikklytting, 60 timer om man bare vil stenge uvesenet ute og sove på flyet. Slippes om en måned for litt over 2.000 kr.

sphero

 

Annonse

Kjente man noe som slo borti foten, så var det antakelig folka fra Sphero som prøvekjørte sin nye app-styrte robot Ollie.

skullcandy

 

Skullcandy viste sin sportskolleksjon, sine hodetelefoner spesielt designet for jenter, samt den vanntette trådløse høyttaleren Air Raid.

olloclip

 

Olloclips kameralinser for iPhone og iPad gjør plutselig mobilen til et betydelig mer anvennelig kamera. Nå er det ikke lenger bare Apple-fans som kan glede seg, da de nå også har sluppet en modell for Samsung Galaxy S5.

 

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også