Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Mer AI og tilkoblingsmuligheter i årets Samsung-apparater

Samsung viser frem nye hvitevarer og rengjørings- og klesvaskprodukter på World of Samsung.

Skrevet av / 21.02.24 - 14:55
Mer AI og tilkoblingsmuligheter i årets Samsung-apparater

På evenemanget World of Samsung visar Samsung upp sina kommande produkter för året, som TV-apparater, ljud, mobil, det smarta hemmet och andra digitala apparater. Vår man på plats har redan levererat en utförlig rapport om tv-utbudet och här följer den lilla info vi lyckats skrapa ihop om smarta hem-produkter.

DSC_2566 DSC_2575 DSC_2572
<
>
Samsung Family Hub (Foto: Audun Hage, L&B)

Navet i Samsungs smarte kjøkken er som vanlig kjøleskapet, og årets Family Hub er enda smartere. Det er nå utstyrt med AI Vision Inside, et kamera på innsiden som gjenkjenner mat som settes inn og tas ut av kjøleskapet, noe som gjør det enklere å holde oversikt over hva du har i kjøleskapet. På skjermen skal du deretter kunne få forslag til hva du kan lage av ingrediensene, blant annet med tanke på allergier og dietter. Samsung Food-appen er også koblet til Samsung Health for å hjelpe deg med å spise sunt. Det nevnes også at kjøleskapet skal kunne kommunisere med nye koketopper, men vi har ikke sett noe om at de faktisk lanseres her.

Les også Samsung Family Hub blir nesten som et familiemedlem Samsungs Family Hub har masser av smarte features.

 

Bespoke AI-vaskemaskin (Foto: Audun Hage, L&B)

Den kommende Bespoke AI-vaskemaskinen har en ny sirkulasjonspumpe som sammen med AI-programvareforbedringer gjør at den overgår energikravet for A-klassifisering med opptil 40 prosent. AI Wash-funksjonen bruker fem sensorer til å tilpasse vaskeprogrammet for renere vask med mindre vann- og energiforbruk.

Les også Håndholdt rengjøring på flere måter Skaftstøvsugeren Samsung Bespoke Jet AI gir rene gulv og møbler, men også vondt i armen og vind i håret.

Bespoke Jet Bot Combo er en robotstøvsuger med moppefunksjon som skal være bedre til å unngå gjenstander ved hjelp av AI Object Recognition. Funksjonen gjør det også mulig å oppdage flekker og utløse de roterende dampmoppene for å gni dem bort. Samtidig gjør AI Floor Detect det mulig å tilpasse rengjøringen til ulike typer overflater som fliser og tepper. Den har også en ladestasjon som rengjør, damper og tørker moppene.

20240117_053915 2 Bespoke-Jet-Bot-Combo_dl1
<
>
Foto: Audun Hage, L&B

Vår mann på bakken så også ovner, inkludert det som ble hevdet å være verdens første mikrobølgeovn med wifi, men vi har ikke funnet mer informasjon om dem ennå.

20240220_132635 20240220_132446
<
>
Foto: Audun Hage, L&B
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

iRobot videreutvikler sin bestselgende robotstøvsuger.

Espresso med et enkelt sveip

Samsungs nye AI-hvitevarer

To nye eksklusive kullsyremaskiner

Sensorer og innebygde vekter forenkler bakingen

Billigere Arlo-overvåkningskameraer

Hårføner som skåner hodebunnen

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top