Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Kommentar

Lyd & Bilde med mer lyd og bilde

Lanserer ny utgave av Lyd & Bilde - og nytt nettsted

Skrevet av / 24.03.23 - 13:00
Lyd & Bilde med mer lyd og bilde
comment Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning

Egentlig er det rart å tenke på at det er godt over 30 års siden starten, og på de årene har Lyd & Bilde fornyet seg flere ganger. 

Fra å ha vært et magasin utelukkende for hi-fi, hjemmekino og tv, har vi opp gjennom årene omfavnet og startet med artikler, tester og guider, på foto, data, mobiler, gaming, smarte hjem og sist, elbiler.

Det har vært en suksess og tilbakemeldingene fra leserne har vært formidable. Noen liker ikke forandring, det har vi også fått høre, andre vil helst bare lese om akkurat det ene de selv er interessert i, mens de fleste leser det meste vi skriver om.

Nå er det duket for et nytt kapittel og Lyd & Bilde skal bli et rendyrket nettsted med alt du vil vite om tv, hjemmekino, hi-fi, hodetelefoner, high-end, foto – og filmer og tv-serier.

Alt det andre stoffet vi lager, mobiler, data, gaming, elbiler, treningsprodukter og smarte produkter for hjemmet, gjenoppstår på L&B Home:

Et nytt nettsted som spisser seg mot smarte hjem, på samme måte som Lyd & Bilde spisser seg mer mot nettopp lyd og bilde.

For deg som leser betyr det større valgfrihet til å fokusere på det du liker best, og for oss betyr det at vi får flere ressurser til å lage enda mer stoff for leserne.

De to separate nettstedene vi lanserer i dag, vil likevel være synlige på begge nettadressene. En mobiltest er bare et museklikk unna på lydogbilde.no, og en høyttalertest er tilsvarende lett å finne fra lbhome.nos nettsider.

Det nye nettstedet – L&B Home – vil også utvides med flere stoffområder, som er veldig relatert til hjemmet. Som for eksempel robotstøvsugere og robotklippere.

Mens Lyd & Bildes fremste fokus vil være gleden over god lyd, tester med dybde og bredde, og enda flere av dem, både tv-er, hi-fi-produkter, high-end hi-fi, og flere artikler, guider, råd og tips. 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

10 hendelser på “Lyd & Bilde med mer lyd og bilde”

 1. Lyder spennende. Ethvert blad må følge med i tiden, og L&B har alltid vist god omstillingsevne her. For min egen del er det hi-fi, hjemmekino/TV og filmomtaler som er mest interessant, så det er flott om dette igjen får mer spalteplass.

 2. Charlie Hulthin

  Personlig forstår jeg ikke helt hvorfor splitte “Lyd & Bilde” i to. Det vil alltid være noen produkter som faller mellom to eller flere stoler. For eksempel mobiltelefoner. Her har man bl.a. kamera og musikkspiller i ett. For de av oss som er riktig opptatt av foto, vil selvsagt ikke kameraet på en mobiltelefon være noen målestokk, men for folk flest er det mobilkameraet som blir benyttet i de aller fleste situasjoner. Mobilkameraet er ofte viktigere enn ringefunksjonene på telefonen. Hvorfor skal de som er opptatt av dette ikke lese tester på hovedsiden til Lyd&Bilde? Nei det er ikke noe vanskelig å finne testene som ligger på Lyd&Bilde Home heller, men hvorfor dele det inn slik?

  Synes generelt at Lyd&Bilde har en del bra tester som kan være svært nyttige, men det er også masse unødvendige “fyllartikler” som nesten ingen bryr seg om. Jeg er heller ikke kjempefan av designet på siden med masse store reklamebannere som gjør det uoversiktelig og rotete. Og når man har gitt muligheten til å gi tilbakemeldinger på artikler/tester osv, så er det aldri noen i redaksjonen som svarer på spørsmål som blir stilt eller kommer med kommentarer. Hadde de vært litt mer opptatt av dette, hadde jeg kanskje vært en fortsatt betalende bruker. På den måten viser man at man setter pris på abonnentene sine. Men nå valgte jeg å si opp abonnementet mitt, så får jeg se om jeg kommer tilbake igjen senere. Takk for meg.

 3. Svein-Borge Reitan

  Dette er meget gode nyheter!
  Hilsen en med interesse av god lyd..

 4. Hvilke konsekvenser får denne endringen for oss abonnenter? Må vi nå tegne flere abonnementer, betale mer for abonnementet eller får vi tilgang til begge de to nye nettstedene med samme abonnement til samme pris som før?

 5. Dette er bra. Husker det var en omfattende spørreundersøkelse for omlag 10 år siden, der dere spurte om dette. Litt skuffet måtte jeg se at laptop og mobiler ble prioritert. Men aldri for sent å snu😊

 6. Dette er bra. Husker det var en omfattende spørreundersøkelse for omlag 10 år siden, der dere spurte om hva dere spurte om dette. Litt skuffet måtte jeg se at laptop og mobiler ble prioritert. Men aldri for sent å snu😊

 7. I en verden i rask utvikling, er utvikling av egne produkter viktig for å henge med!
  Responsen vil avgjøre veien videre, men rett utvikling er absolutt positivt!
  Lykke til!

 8. Dette tror jeg er et skritt i riktig retning og ønsker dere masse lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Her er artiklene du leste mest i 2023

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

Scroll to Top