Nyhet

Livelyd i lomma

Marshall Emberton er liten, men tøff i trynet.
forfatter

De fleste av oss har kanskje et ubevisst forhold til Marshall, som er kjent for sine kraftfulle gitarforsterkere. Som har bekledd de fleste scener i flere tiår. Men for andre er Marshall bedre kjent for sine hodetelefoner og trådløse høyttalere. Som vi har testet, flere ganger med meget godt resultat, som denne.

Nå er det duket for Marshalls aller minste høyttaler.

Emberton kalles den, og den er enda mer bærbar og kompakt enn Stanmore eller Woburn, men lover å ha den samme litt bølletøffe lyden som de større Marshall-høyttalerne.

Batteriet skal holde festen i gang i opptil 20 timer, og innvendig er høyttalerne plassert sånn at lyden spres 360 grader rundt høyttaleren.

Emberton veier 700 gram og er også sprutsikker (IPX7), og tåler å ligge på én meters dyp i opptil 30 minutter.

Høyttaleren er tilgjengelig nå, prisen er 1600 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. Emberton veier 700 gram og er også sprutsikker (IPX7), og tåler å ligge på én meters dyp i opptil 30 minutter.

    Vi bare gjøre oppmerksom på at den er vanntett og ikke sprutsikker iflg deres artikkel.

    IPX3 = sprutsikker og IPX7 = vanntett (nedsenkt i vann)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.