Search
Generic filters

Hublots high-end smartklokke

Men Hublot Big Bang e mangler noe vesentlig.

Jeg måtte sjekke datoen to ganger. For det er bare to år siden vi skrev om Hublot Big Bang Referee 2018 World Cup Russia, som ble laget  laget for de 101 dommerne i fotball VM det året.

Den nye Big Bang e fortsetter i samme gate, bare uten fargene fra det russiske flagget og de åpenbare dommerfunksjonene.

Hublot er, for de som måtte lure, en relativt ung sveitsisk klokkeprodusent sammenlignet med Breguet fra 1775 og Blancpain fra 1735, og ble grunlagt så sent som i 1980, av italienske Carlo Crocco, og navnet Hublot hentet han fra det franske navnet for koøye på en båt.

En kunsterisk detalj som ikke skal gå ubemerket hen, er at Big Bang e kommer med åtte kunsterisk utformede urskiver, designet av  Marc Ferrero. De kan byttes ut etter ønske, eller programmeres til å byttes ut automatisk hver tredje time.

Nok om det. Big Bang e er på ingen måte en direkte konkurrent til en Apple Watch eller Huawei GT2e, like like som en vanlig Big Bang er en konkurrent til en Citizien kvartsklokke.

Hublot har alltid henvendt seg til high-end markedet, og da VM-klokken ble lansert for 5000 dollar i 2018, var den Hublots billigste klokke.

Den nye Big Bang er langt nettere med 42mm i diameter, og urkassen kan levers i titan eller sort keramikk, og under Amoled–skjermen på 30,8 mm diameter,  kjører en to år gammel (!)  Snapdragon Wear 3100 prosessor på 1,09 GHz på Google Wear OS.

Ikke i seg selv så imponerende, men det bryr neppe Hublot-kundene seg om.

Big Bang e kan brukes med både Android-mobiler og iPhone, og har de vanligste ‘smartfunksjonene’ på innsiden. Som akselerometer; gyroskop, mikrofon, lyssensor, optisk sensor, og smartfunksjonene kan styres av den roterende kronen.

Den er ikke særlig vanntett, 30 meter sier Hublot, det er temmelig tynt for en sportsklokke, som heller ikke har GPS. Der røk Strava-støtten ut vinduet.

Batteritiden er oppgitt til én dag, før man må lade. Det tar 2,5 timer.

Prisen ja. Den er friske 4900 sveitsiske franc for titan, og 5500 franc for sort keramikk, som oversettes til 49.000 og 55.000 kr.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Logitech kutter ledningen på sitt gaming-headsett, som er utviklet i samarbeid med profesjonelle spillere.
Slik kommer Huaweis neste Mate 40-serie til å se ut.
Vi loves topp lyd til lav pris.
Quick Charge 5 lover halv oppladning av et typisk smarttelefonbatteri på bare fem minutter.
Den ser retro ut, men JBL 4349 er en helt ny toveis studiohøyttaler – med 12-tommers basselement og et stort diskanthorn.
Bilder av Samsung Galaxy Z Fold 2 lekket på nett.
Amazons halvt oversatte nettside har lekket på nett
Apple bekrefter nå hva mange har hatt mistanke om: Vi blir nødt til å vente litt lenger på iPhone 12

Aktuelle tilbud

Annonse

Kasa Smart Light Bulb (Multicolor)

Veil.pris 450 ,- Smart pære uten snikksnakk Sjekk beste pris

Microsoft Surface Pro X

Veil.pris 16990 ,- Hverken fugl eller fisk Sjekk beste pris

Philips Hue Go

Veil.pris 799 ,- Fleksibel og smart både inne og ute Sjekk beste pris

Beurer FT 95

Veil.pris 700 ,- Smidigste febermåling Sjekk beste pris
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.