Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

Hublot Big Bang smartklokke

Når Hublot lager en smartklokke i en liten serie, vet man at det må bli dyrt.

Skrevet av / 16.04.18 - 11:23
Hublot Big Bang smartklokke

Smartklokkene fikk en treg start, men salget har tatt seg opp og ventes å fortsette å stige. Apple Watch er lokomotivet, og dominerer smartklokkemarkedet så langt.

Hublot kommer neppe til å gjøre seg særlig bemerket i de totale salgstallene, for deres første og hittil eneste smartklokke, lages kun i 2018 eksemplarer. Dessuten blir den ganske kostbar.

Hublots smartklokke blir dyrere enn TAG Heuer Connected som vi har testet, men kjører samme Android Wear OS.

(Foto: Produsenten)

Big Bang Referee 2018 World Cup Russia, er spesielt laget for de 101 dommerne som skal dømme Fotball VM 2018 i Russland til sommeren, og har spesiallagede funksjoner for blant annet tidtaking og tilleggstid i fotballkamper.

Uret kan leveres med remmer i fargene til de 32 deltakende nasjonene, og skjermbildet på urskiven kan tilpasses de nasjonale fargene remmen måtte ha.

(Foto: Produsenten)

Den viser kampforløpene live og vibrerer når det scores, og leveres i en spesiallaget emballasje med en ladepute.

Spesifikasjoner

Uret er 49 mm i diameter, og 13,9 mm tykt, ikke akkurat småtterier.  Men urkassene er laget i titanium, slik at den er relativt lett. Uret er også vanntett til 50 meter, samme som Apple Watch 3, og har en 35,4 mm stor AMOLED-skjerm med 287 ppi oppløsning.

Innvendig kjører en 1.6-GHz Intel Atom Z34XX tokjerners prosessor, den har 512 MB of RAM, akselerometer, gyro, NFC, mikrofon, GPS, og en såkalt haptic motor som gir brukeren tilbakemeldinger med vibrasjon.

Batteritiden er oppgitt til å vare en hel dag, og den lades til fullt på to timer.

Pris

Prisen ligger rundt 5000 USD, cirka 50.000 kr når den blir tilgjengelig om kort tid.

(Foto: Produsenten)

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top