TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

IFA 2022: X937U – Ny Atmos-lydplanke fra TCL

Lover kinoaktige lydopplevelser hjemme i stua.

forfatter
Publisert 01.09.22 - 14:00

TCL Electronics holdt i dag sin pressekonferanse på IFA-messen i Berlin, hvor de presenterte sine nyeste produkter for høsten 2022. Her fikk vi blant annet se den nye lydplanken RAY-DANZ X937U. Med støtte for både Dolby Atmos og DTS:X skal denne lydplanken ha potensiale for å gi imponerende lydopplevelser.

x937u 02
TCL X937U kommer med separate bakhøyttalere og trådløs subwoofer. (Foto: TCL)

TCL X937U med «RayDanz»

Den nye lydplanken bruker en såkalt 7.1.4 konfigurasjon med separate surround bakhøyttalere, fire oppadrettede høydekanaler samt en trådløs subwoofer, som lover bassrespons ned til 20 Hz. TCL-planken kommer med automatisk romkorreksjon, og bassnivået skal også enkelt kunne reguleres via den medfølgende fjernkontrollen.

X937U bruker en teknikk som TCL kaller RayDanz (introdusert på første modell tilbake i 2020), med akustiske reflektorer som bidrar til et større og mer diffust surround-lydbilde. Hvis TCL har greid å finpusse på løsningene fra forgjengeren vi testet for to år siden, kan dette bli en spennende sak.

Les også En annerledes Atmos-lydplanke fra TCL TCL Ray-Danz TS9030 benytter smarte akustiske løsninger fremfor avansert DSP, for å simulere surroundlyd.
TCL RAY-DANZ TS9030 lifestyle

Pris og tilgjengelighet

TCL X937U blir tilgjengelig hos utvalgte nordiske forhandlere i løpet av september til en veiledende pris på 7990 kroner.

TCL X937U – tekniske spesifikasjoner

• RAY•DANZ-teknologi med avanserte akustiske reflektorer
• 7.1.4-lydkanaler
• Trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere
• Dolby Atmos
• DTS:X
• HDMI 2.0 med eARC
• HDMI 2.0-inngang
• 1020 W maksimal lydeffekt
• Optisk/Bluetooth-inngang
• Kompatibel med Google Assistant, Alexa og Apple AirPlay

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Marshall Middleton er kraftigere enn andre bærbare Bluetooth-høyttaleren Marshall Middleton har fire høyttalerelementer for å gi en kraftigere og større lyd.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Komplett stereoanlegg på liten plass Større trådløs JBL-høyttaler.
Følg Lyd & Bilde