TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Wilson Audio LōKē: Knalltøff subwoofer i knæsje farger

Wilson Audio LōKē er en kompakt sub - men ikke spesielt liten!

forfatter
Publisert 13.03.22 - 12:00

Amerikanske Wilson Audio er kjent for sine kompromissløse høyttalere, som retter seg mot entusiastene med større plass og budsjett enn Hvermannsen. Men selv de største og råeste høyttalerne kan behøve hjelp fra en subwoofer, om man vil nå de riktig avgrunnsdype frekvensene!

Wilson tilbyr noen heftige kreasjoner i sub-kategorien også, hvor flere av subwooferne er på størrelse med et mellomstort kjøleskap. Nå er de ute med en ny kompakt variant – skjønt alt er relativt!

Wilson Audio LōKē

Subwooferen med det treffende navnet LōKē er Wilsons hittil minste subwoofer. Lillebroren til Watch Dog og Thor’s Hammer bruker et titommers basselement med lang slaglengde, koblet til en innebygd forsterker som yter 500 watt.

Tilkoblingsmulighetene inkluderer analoge RCA og XLR inn- og utganger, som også gjør det mulig å koble sammen flere subwoofere. Loke-subwooferen har også innebygd parametrisk equalizer som kan justeres via kontrollpanelet.

Wilson Audio Loke rear panel LoKe with Sasha DAW SabrinaX and TuneTot LoKe Group Shot Without Grilles
<
>
Loke er laget for å være en god match til Wilsons mer kompakte høyttalere: Her ser vi den med gulvhøyttalerne Sasha DAW og SabrinaX, og stativhøyttalerne TuneTot. (Foto: WIlson Audio)

Kabinettet som huser herligheten måler 52 x 35 x 55 cm (H x B x D), og veier rett under 50 kg totalt. Det er selvfølgelig lakkert i høyglanspolert WilsonGloss-finish. Standard-fargene inkluderer lysegrå, mørkegrå og svart, men LōKē kan også leveres i enda sprekere kulører – for eksempel den oransje Bergamot Pearl – mot et pristillegg.

Les også Den ultimate subwooferen? Amerikanske Magico er på banen med en ny hardkokt sub i high-end klassen.

Pris og tilgjengelighet

LōKē er tilgjengelig for bestilling nå, og selv om dette er en liten subwoofer i Wilsons målestokk, blir den ikke spesielt billig av den grunn! Vi har ikke fått bekreftet nordiske priser enda, men startprisen i USA oppgis til 8750 dollar, eller nærmere 100.000 kroner inkl avgifter. PS Audio er distributør i Norden.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere basshøyttaler Ventetiden er (nesten) over. Her er Sonos Sub Mini.
Knuser konkurrentene Reference 3 Meta sparer deg for mye penger, og gir deg likevel ekte high-end lyd knapt uten noen begrensninger.
Følg Lyd & Bilde