Nyhet

Wilson Audio LōKē: Knalltøff subwoofer i knæsje farger

Wilson Audio LōKē er en kompakt sub - men ikke spesielt liten!

Skrevet av / 13.03.22 - 12:00
Wilson Audio LōKē: Knalltøff subwoofer i knæsje farger

Amerikanske Wilson Audio er kjent for sine kompromissløse høyttalere, som retter seg mot entusiastene med større plass og budsjett enn Hvermannsen. Men selv de største og råeste høyttalerne kan behøve hjelp fra en subwoofer, om man vil nå de riktig avgrunnsdype frekvensene!

Wilson tilbyr noen heftige kreasjoner i sub-kategorien også, hvor flere av subwooferne er på størrelse med et mellomstort kjøleskap. Nå er de ute med en ny kompakt variant – skjønt alt er relativt!

Wilson Audio LōKē

Subwooferen med det treffende navnet LōKē er Wilsons hittil minste subwoofer. Lillebroren til Watch Dog og Thor’s Hammer bruker et titommers basselement med lang slaglengde, koblet til en innebygd forsterker som yter 500 watt.

Tilkoblingsmulighetene inkluderer analoge RCA og XLR inn- og utganger, som også gjør det mulig å koble sammen flere subwoofere. Loke-subwooferen har også innebygd parametrisk equalizer som kan justeres via kontrollpanelet.

Wilson Audio Loke rear panel LoKe with Sasha DAW SabrinaX and TuneTot LoKe Group Shot Without Grilles
<
>
Loke er laget for å være en god match til Wilsons mer kompakte høyttalere: Her ser vi den med gulvhøyttalerne Sasha DAW og SabrinaX, og stativhøyttalerne TuneTot. (Foto: WIlson Audio)

Kabinettet som huser herligheten måler 52 x 35 x 55 cm (H x B x D), og veier rett under 50 kg totalt. Det er selvfølgelig lakkert i høyglanspolert WilsonGloss-finish. Standard-fargene inkluderer lysegrå, mørkegrå og svart, men LōKē kan også leveres i enda sprekere kulører – for eksempel den oransje Bergamot Pearl – mot et pristillegg.

Les også Den ultimate subwooferen? Amerikanske Magico er på banen med en ny hardkokt sub i high-end klassen.

Pris og tilgjengelighet

LōKē er tilgjengelig for bestilling nå, og selv om dette er en liten subwoofer i Wilsons målestokk, blir den ikke spesielt billig av den grunn! Vi har ikke fått bekreftet nordiske priser enda, men startprisen i USA oppgis til 8750 dollar, eller nærmere 100.000 kroner inkl avgifter. PS Audio er distributør i Norden.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

DALI 40 år - feirer med heftige high-end høyttalere

Dynaudio i bærekraftig treverk

Episk drønn fra UE

Fullstendig vanvittig subwoofer

Partyhøyttaler med Dolby Atmos

Se hva B&O har funnet på nå

Scroll to Top