Wien-lyd i veggen

Vienna Acoustics nye in-wall høyttaler heter selvfølgelig...In-Waltz!
forfatter

Vienna Acoustics har en rekke gode høyttalere på merittlisten, men In-Waltz er faktisk den første innbyggingshøyttaleren fra Peter Gansterer & co.

Høyttalerne ble vist på CES-messen i Las Vegas, og selv om de kom litt i skyggen av de nye Beethoven Imperial Grand, burde In-Waltz være interessante for de som vil nyte Vienna-lyden i litt mer diskré former, eller for eksempel ønsker seg skjulte surroundhøyttalere.

In-Waltz kan benyttes i både front, senter og bakkanaler og bruker doble 6-tommers Spidercone bass/mellomtoner og silkedomen kjent fra Concert Grand-serien. Navnet Spidercone kommer av de synlige stengene som danner et forsterkende «nett» og øker stivheten i høyttalermembranene – en patent Vienna selv har vært med å utvikle.

Hensikten med In-Waltz har vært å lage en førsteklasses in-wall høyttaler som er enkel å installere. Det lukkede kabinettet er laget av aluminium og måler bare 8,7 centimeter i dybden, og bør dermed få plass i de fleste vegger. Selve frontbaffelen med elementene er vinklet for å gi et bedre stereoperspektiv når høyttalerne henger ferdig montert. En medfølgende lakkerbar frontramme med perforert grill setter kronen på verket.

Vienna Acoustics In-Waltz vil koste 6.000 kroner per stykk og er tilgjengelig nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.