Wien-lyd i veggen

Vienna Acoustics nye in-wall høyttaler heter selvfølgelig...In-Waltz!
Annonse
Annonse
forfatter

Vienna Acoustics har en rekke gode høyttalere på merittlisten, men In-Waltz er faktisk den første innbyggingshøyttaleren fra Peter Gansterer & co.

Høyttalerne ble vist på CES-messen i Las Vegas, og selv om de kom litt i skyggen av de nye Beethoven Imperial Grand, burde In-Waltz være interessante for de som vil nyte Vienna-lyden i litt mer diskré former, eller for eksempel ønsker seg skjulte surroundhøyttalere.

In-Waltz kan benyttes i både front, senter og bakkanaler og bruker doble 6-tommers Spidercone bass/mellomtoner og silkedomen kjent fra Concert Grand-serien. Navnet Spidercone kommer av de synlige stengene som danner et forsterkende «nett» og øker stivheten i høyttalermembranene – en patent Vienna selv har vært med å utvikle.

Hensikten med In-Waltz har vært å lage en førsteklasses in-wall høyttaler som er enkel å installere. Det lukkede kabinettet er laget av aluminium og måler bare 8,7 centimeter i dybden, og bør dermed få plass i de fleste vegger. Selve frontbaffelen med elementene er vinklet for å gi et bedre stereoperspektiv når høyttalerne henger ferdig montert. En medfølgende lakkerbar frontramme med perforert grill setter kronen på verket.

Vienna Acoustics In-Waltz vil koste 6.000 kroner per stykk og er tilgjengelig nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.