Search
Generic filters

Wien-lyd i veggen

Vienna Acoustics nye in-wall høyttaler heter selvfølgelig...In-Waltz!

Vienna Acoustics har en rekke gode høyttalere på merittlisten, men In-Waltz er faktisk den første innbyggingshøyttaleren fra Peter Gansterer & co.

Høyttalerne ble vist på CES-messen i Las Vegas, og selv om de kom litt i skyggen av de nye Beethoven Imperial Grand, burde In-Waltz være interessante for de som vil nyte Vienna-lyden i litt mer diskré former, eller for eksempel ønsker seg skjulte surroundhøyttalere.

In-Waltz kan benyttes i både front, senter og bakkanaler og bruker doble 6-tommers Spidercone bass/mellomtoner og silkedomen kjent fra Concert Grand-serien. Navnet Spidercone kommer av de synlige stengene som danner et forsterkende «nett» og øker stivheten i høyttalermembranene – en patent Vienna selv har vært med å utvikle.

Hensikten med In-Waltz har vært å lage en førsteklasses in-wall høyttaler som er enkel å installere. Det lukkede kabinettet er laget av aluminium og måler bare 8,7 centimeter i dybden, og bør dermed få plass i de fleste vegger. Selve frontbaffelen med elementene er vinklet for å gi et bedre stereoperspektiv når høyttalerne henger ferdig montert. En medfølgende lakkerbar frontramme med perforert grill setter kronen på verket.

Vienna Acoustics In-Waltz vil koste 6.000 kroner per stykk og er tilgjengelig nå.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.