Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Verdens beste “lommehøyttaler”?

Soundmatters hevder verdens beste stereohøyttaler i lommestørrelse, med foxLv2 aptX.

Soundmatters er grunnlagt av lydekspert og tidligere NASA-ingeniør Dr. Godehard Guenther. Drømmen er å gi vellydende produkter til lav pris og i et bærbart format, og firmaet var blant annet verdens første til å lansere en vaskeekte bærbar subwoofer.

foxLv2 aptX baseres på forgjenger foxLv2, men har nå som navnet avslører inkludert Bluetooth-protokollen aptX, som er en bedre komprimeringsalgoritme og dermed tillater høyere lydkvalitet over trådløs Bluetooth, som ellers har ganske begrenset lyd.

For å utnytte teknologien må spilleren du spiller fra være kompatibel med aptX, hvilket gjelder mange av de nyeste smartmobilene og nettbrettene på markedet. Andre produkter uten aptX kan også brukes, men da med normal Bluetooth-kvalitet.

foxLv2 aptX lager alle sine høyttalere fra bunnen av og bruker patenterte teknologier ved fancy navn som for eksempel “Twoofers”, som gir kombinert diskant og bass fra ett enkelt 1-tommes element. “BassBattery” er en annen fiffig løsning, hvor innkapslingen til batteriet faktisk også fungerer som et passivt basselement (radiator), alt for å gi mest og best mulig lyd ut av svært kompakte mål.

soundmatters.com

Annonse
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.