Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Verdens beste «lommehøyttaler»?

Soundmatters hevder verdens beste stereohøyttaler i lommestørrelse, med foxLv2 aptX.

Skrevet av / 08.12.12 - 12:00
Verdens beste «lommehøyttaler»?

Soundmatters er grunnlagt av lydekspert og tidligere NASA-ingeniør Dr. Godehard Guenther. Drømmen er å gi vellydende produkter til lav pris og i et bærbart format, og firmaet var blant annet verdens første til å lansere en vaskeekte bærbar subwoofer.

foxLv2 aptX baseres på forgjenger foxLv2, men har nå som navnet avslører inkludert Bluetooth-protokollen aptX, som er en bedre komprimeringsalgoritme og dermed tillater høyere lydkvalitet over trådløs Bluetooth, som ellers har ganske begrenset lyd.

For å utnytte teknologien må spilleren du spiller fra være kompatibel med aptX, hvilket gjelder mange av de nyeste smartmobilene og nettbrettene på markedet. Andre produkter uten aptX kan også brukes, men da med normal Bluetooth-kvalitet.

foxLv2 aptX lager alle sine høyttalere fra bunnen av og bruker patenterte teknologier ved fancy navn som for eksempel «Twoofers», som gir kombinert diskant og bass fra ett enkelt 1-tommes element. «BassBattery» er en annen fiffig løsning, hvor innkapslingen til batteriet faktisk også fungerer som et passivt basselement (radiator), alt for å gi mest og best mulig lyd ut av svært kompakte mål.

soundmatters.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top