iPod-høyttaler

Med Logitechs UE Air trenger du bare å velge musikk på iPad-en, så strømmes den trådløst til høyttaleren.
forfatter

UE Air har vi sett før, men det er først i april den blir tigjengelig. Til 2.999 kroner. Logitechs trådløse høyttaler, støtter nemlig AirPlay. Som betyr at man kan strømme musikk til høyttaleren, direkte fra iTunes, iPhone, iPad eller iPod touch.

UE Air bruker to basselementer og to diskantelementer, for et troverdig stereoperspektiv, og størst mulig lydbilde. Man kan også koble iPod-en i den utrekkbare skuffen, med dokkingkontakt, hvis man ikke har et trådløst nettverk tilgjengelig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.