Mer trykk til Audio Pro multirom

Addon C-Sub gir deg basstrykk som ikke er til å leke med.
forfatter

Det er ikke lenge siden Audio Pro lanserte multi-rom versjonene av sine trådløse høyttalere. Og det låter akkurat like bra som sine forgjengere.

Ulempen, hvert fall med den minste modellen, er at bassen er litt for beskjeden til å kunne erstatte et normalt musikkanlegg. Men dette problemet løser man nå med sin første trådløse subwoofer laget for systemet.

 

Addon C-SUB1 Gray Bottom-RGB
(Foto: Audio Pro)

Addon C-Sub er en kube på 23cm og dermed kanske lett å ha med gjøre. Til tross for at den inneholder en 6,5 tommers bass og to slavebasser på 7,5 tommer. Med tanke på selskapets erfaring er vi ikke bekymret for at de kan levere.

– Audio Pro startet en gang sin høyttalerproduksjon med aktive subwoofere med stor lyd i lite format. Nå har vi ført arven og teknologien videre til de nye trådløse multirom-høyttalerne. Vi satser på ny teknologi, stor lyd og pent design, sier Jens Henriksen, global salg- og markedssjef hos Audio Pro.

Audio Pro Addon C-Sub slippes snart til rundt 4.000 kroner.

 

Addon C-SUB1 White Back-RGB
(Foto: Audio Pro)

FAKTA

  • Innganger for trådløs wifi eller RCA kabel
  • Frekvensområde 30-120 Hz, variabel crossover 50-120 Hz, variabel phase 0-180 grader
  • Nettverk 802.11 b/g/n, 2.4 GHz
  • Forsterkere 200 watt digital klass D, bass 6,5 tommer, slavebasser 2×7,5 tommer
  • Lydformat: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless
  • Mål: 230 mm høy, 230 mm dyp og 230 mm bred
  • Finnes i hvit, svart eller grå.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.