Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Triangle 40th Anniversary Edition

Antal og Comète i jubileumsutgaver

Franske Triangle har laget høyttalere i 40 år. Da feirer man ikke bare med kaker og bobler, man lager selvsagt jubileumshøyttalere.

Triangle har tatt for seg den gulvstående Antal, og stativhøyttaleren Comète, og laget en ny diskant, et bytt bass/mellomtoneelement og basselementer, og gitt delefilteret en overhaling.

Comète

Høyttalerne kan leveres i to utførelser, glanset rosentre kalt Santos eller matt platantre også kalt Sycamore, og Triangle har passet på at detaljarbeidet er ekstra gjennomført på jubileumsutgavene.

Det finnes også en jubileumsutgave av stativet til Cométe, hvor designet er tilpasset utførelsen på høyttalerne.

Prisene er allerede klare, og høyttalerne kan allerede bestilles fra forhandler. Comète 40th er priset til 16990 kr paret, høyttalerstativene til 2995 kr paret, og den gulvstående Antal 40th, koster 32990 kr paret.

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Antal og Comète i jubileumsutgaver

Antal og Comète i jubileumsutgaver

Antal og Comète i jubileumsutgaver

Antal og Comète i jubileumsutgaver

Antal og Comète i jubileumsutgaver

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.