Nyhet

Triangle 40th Anniversary Edition

Antal og Comète i jubileumsutgaver
forfatter

Franske Triangle har laget høyttalere i 40 år. Da feirer man ikke bare med kaker og bobler, man lager selvsagt jubileumshøyttalere.

Triangle har tatt for seg den gulvstående Antal, og stativhøyttaleren Comète, og laget en ny diskant, et bytt bass/mellomtoneelement og basselementer, og gitt delefilteret en overhaling.

Comète

Høyttalerne kan leveres i to utførelser, glanset rosentre kalt Santos eller matt platantre også kalt Sycamore, og Triangle har passet på at detaljarbeidet er ekstra gjennomført på jubileumsutgavene.

Det finnes også en jubileumsutgave av stativet til Cométe, hvor designet er tilpasset utførelsen på høyttalerne.

Prisene er allerede klare, og høyttalerne kan allerede bestilles fra forhandler. Comète 40th er priset til 16990 kr paret, høyttalerstativene til 2995 kr paret, og den gulvstående Antal 40th, koster 32990 kr paret.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.