Trådløse nettverkshøyttalere fra Pioneer

Tre nye høytalersystemer fra Pioneer er designet for å være trådløse når det passer deg.
forfatter

Musikk strømmes enkelt fra Apple AirPlay eller via DLNA. Har du ikke tilgang til et trådløst nettverk kan du skape et eget via høytaleren med funksjonen Wireless Direct.

Lydkvaliteten er signert Andrew Jones, konstruktøren bak ultra-high-end-høyttalerne til TAD. TAD, Technical Audio Devices, er nemlig eid av Pioneer.

Alle høyttalermodellene har USB-inngang for avspilling av musikk fra USB-minne. Denne kan også brukes til å spille av fra iPhone, iPod eller iPad digitalt, samtidig som enheten lades.

XW-SMA1 er lik SMA3 (hovedbildet), bortsett fra at den ikke har batteri og ikke tåler å stå ute. Mens SMA3 kun finnes i hvit, kan SMA1 leveres i hvit eller svart.

Høyttalerne kan enten brukes frittstående, eller de kan synkroniseres sammen, slik at du kan spille samme musikk i hele hjemmet.

XW-SMA3 er utendørsalibiet, den tåler nemlig luftfuktighet og regn. Den har innebygd, oppladbart batteri, slik at du kan flytte den rundt, fra kjøkkenet, til badet, til hagen. Eller ta den med i parken!

XW-SMA1 er lik SMA3, bortsett fra at den ikke har batteri eller fuktmotstand, og er dermed en ren innendørs løsning. Tilgjengelig i både svart og hvit.

XW-SMA4 er den største høyttaleren i serien, og gir større og fyldigere lyd enn de øvrige. Finnes kun i svart.

XW-SMA4 er den største høyttaleren, en større versjon av SMA1. Det større kabinettet og flere høyttalerelementer gir et større og fyldigere lydbilde. Denne er kun for innendørs bruk.

Priser:
XW-SMA1  2.000 kr (kommer august)
XW-SMA3  2.500 kr (kommer september)
XW-SMA4  3.000 kr (kommer august)

pioneer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.