Search
Generic filters

Trådløse multiromhøyttalere

Hvis man ønsker seg trådløs lyd i flere rom, har Denon kanskje løsningen i en ny serie høyttalere, som kommer i tre størrelser.

Heos kaller Denon de trådløse høyttalerne, som kommer i liten, medium og stor størrelse. Høyttalerne som er salg i løpet av august, kan styres fra en app på smartmobilen, og flere kan plasseres rundt i huset for trådløs multiromslyd.

Med priser som starter på 299 Euro for den minste, til 599 Euro for den største, er det ikke kostbar moro vi snakker om.

Rekkevidden kan utvides med en forlenger, som vist på bildet under, slik at man kan nå rundt i hele huset med signal fra bare en Wifi-basestasjon.

HEOSbyDenon_Extend

Høyttalerne har innebygget digital optimalisering av lydkvaliteten. En teknologi Denon har hentet hos Waves Audio, som er spesialister på området og har laget MaxxAudio-teknologien i Heos-høyttalerne.

Musikken strømmer man til en eller flere høyttalere, og styringen gjøres med en app på enten Android, eller iOS-basert smartmobil.

HEOSbyDenon_App

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker