Trådløs høyttaler

Hvis man ønsker seg trådløs lyd i flere rom, har Denon kanskje løsningen i en ny serie høyttalere, som kommer i tre størrelser.
forfatter

Heos kaller Denon de trådløse høyttalerne, som kommer i liten, medium og stor størrelse. Høyttalerne som er salg i løpet av august, kan styres fra en app på smartmobilen, og flere kan plasseres rundt i huset for trådløs multiromslyd.

Med priser som starter på 299 Euro for den minste, til 599 Euro for den største, er det ikke kostbar moro vi snakker om.

Rekkevidden kan utvides med en forlenger, som vist på bildet under, slik at man kan nå rundt i hele huset med signal fra bare en Wifi-basestasjon.

HEOSbyDenon_Extend

Høyttalerne har innebygget digital optimalisering av lydkvaliteten. En teknologi Denon har hentet hos Waves Audio, som er spesialister på området og har laget MaxxAudio-teknologien i Heos-høyttalerne.

Musikken strømmer man til en eller flere høyttalere, og styringen gjøres med en app på enten Android, eller iOS-basert smartmobil.

HEOSbyDenon_App

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.