Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Trådløse mini-høyttalere til musikk, film og spill

Q Acoustics M20 lover lyd i HD-kvalitet over Bluetooth og via digitale og analoge innganger.

Britiske Q Acoustics lager høyttalere i alle prisklasser, men de fleste er i den lommebokvennlige enden. Og deres nye høyttaler ser ut som en ganske tilgjengelig måte å få god lyd på stua, ved gamingmaskinen eller i mini-hjemmekinoen.

Q Acoustics M20 er et aktivt høyttalersystem med aptX HD Bluetooth-forbindelse til trådløs streaming av høyoppløst lyd. Til tross for den beskjedne prisen og størrelsen loves avansert driverteknologi og Q Acoustics Point-to-Point-kabinettavstivning.

M20 har innebygd 2 x 20 W forsterker (forsterkeren er innebygd i den ene høyttaleren, som den andre får lyd fra via en kabel). Høyttaleren er utstyrt med en 5″ mellomtoneenhet og en 22 mm diskant, som er akustisk frakoblet for å minimere vibrasjoner.

Der er et fornuftig utvalg av inn- og utganger på M20. (Foto: Q Acoustics)

I tillegg til Bluetooth er det er også optisk og USB-digitalinngang og analoge innganger med RCA og minijack. Samt en subwooferutgang. Man kan med en omskifter tilpasse frekvensgangen til plassering i hjørne, mot vegg eller fritt i rommet.

Annonse

Q Acoustics M20 kan kjøpes fra september til 4.200 kroner.

Med USB-inngang er det enkelt å bruke M20 til gaming. (Foto: Q Acoustics)

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.