TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Trådløse mini-høyttalere til musikk, film og spill

Q Acoustics M20 lover lyd i HD-kvalitet over Bluetooth og via digitale og analoge innganger.

Britiske Q Acoustics lager høyttalere i alle prisklasser, men de fleste er i den lommebokvennlige enden. Og deres nye høyttaler ser ut som en ganske tilgjengelig måte å få god lyd på stua, ved gamingmaskinen eller i mini-hjemmekinoen.

Q Acoustics M20 er et aktivt høyttalersystem med aptX HD Bluetooth-forbindelse til trådløs streaming av høyoppløst lyd. Til tross for den beskjedne prisen og størrelsen loves avansert driverteknologi og Q Acoustics Point-to-Point-kabinettavstivning.

M20 har innebygd 2 x 20 W forsterker (forsterkeren er innebygd i den ene høyttaleren, som den andre får lyd fra via en kabel). Høyttaleren er utstyrt med en 5″ mellomtoneenhet og en 22 mm diskant, som er akustisk frakoblet for å minimere vibrasjoner.

Der er et fornuftig utvalg av inn- og utganger på M20. (Foto: Q Acoustics)

I tillegg til Bluetooth er det er også optisk og USB-digitalinngang og analoge innganger med RCA og minijack. Samt en subwooferutgang. Man kan med en omskifter tilpasse frekvensgangen til plassering i hjørne, mot vegg eller fritt i rommet.

Q Acoustics M20 kan kjøpes fra september til 4.200 kroner.

Med USB-inngang er det enkelt å bruke M20 til gaming. (Foto: Q Acoustics)

Legg igjen en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Lyd & Bilde