Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Trådløse mini-høyttalere til musikk, film og spill

Q Acoustics M20 lover lyd i HD-kvalitet over Bluetooth og via digitale og analoge innganger.

Skrevet av / 20.08.21 - 10:01
Trådløse mini-høyttalere til musikk, film og spill

Britiske Q Acoustics lager høyttalere i alle prisklasser, men de fleste er i den lommebokvennlige enden. Og deres nye høyttaler ser ut som en ganske tilgjengelig måte å få god lyd på stua, ved gamingmaskinen eller i mini-hjemmekinoen.

Q Acoustics M20 er et aktivt høyttalersystem med aptX HD Bluetooth-forbindelse til trådløs streaming av høyoppløst lyd. Til tross for den beskjedne prisen og størrelsen loves avansert driverteknologi og Q Acoustics Point-to-Point-kabinettavstivning.

M20 har innebygd 2 x 20 W forsterker (forsterkeren er innebygd i den ene høyttaleren, som den andre får lyd fra via en kabel). Høyttaleren er utstyrt med en 5″ mellomtoneenhet og en 22 mm diskant, som er akustisk frakoblet for å minimere vibrasjoner.

Der er et fornuftig utvalg av inn- og utganger på M20. (Foto: Q Acoustics)

I tillegg til Bluetooth er det er også optisk og USB-digitalinngang og analoge innganger med RCA og minijack. Samt en subwooferutgang. Man kan med en omskifter tilpasse frekvensgangen til plassering i hjørne, mot vegg eller fritt i rommet.

Q Acoustics M20 kan kjøpes fra september til 4.200 kroner.

Med USB-inngang er det enkelt å bruke M20 til gaming. (Foto: Q Acoustics)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top