Trådløse bordhøyttalere fra Pioneer

XW-BTS1 og XW-BTS3 er navnene på to nye høyttalere fra Pioneer med bluetooth.
forfatter

Den største modellen XW-BTS3 har fjernkontroll og kan dokke iPod og iPhone i tillegg til å overføre lyd trådløst via bluetooth. Den har dessuten videoutgang og en 3,5 mm minijack-inngang for tilkobling av musikkspillere med kabel. Eventuelt kan denne tilkobles TV-en for å få bedre lyd enn TV-ens innebygde høyttalere er i stand til. To 3-tommers høyttalerelementer står for lyden, drevet av en forsterker på 30 watt.

BTS3 kan dokke iPhone og iPod, og dessuten fjernstyres.
XW-BTS3 kan dokke iPhone og iPod, og dessuten fjernstyres.

Den minste høyttaleren, BTS1, har også trådløs overføring via bluetooth, men ingen dokk. Denne har to 2-tommers høyttalerelementer og en effekt på 10 watt. Også denne har AUX-inngang i form av 3,5 mm minijack, men ingen videoutgang her.

XW-BTS1 har trådløs bluetooth-lyd, men ingen iPod-dokk.
XW-BTS1 har trådløs bluetooth-lyd, men ingen iPod-dokk.

XW-BTS3 koster ca 1.200 kr, mens XW-BTS1 er satt til 800 kr. Begge er tilgjengelige i svart eller hvit.

pioneer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.