Trådløs høyttaler

Creatives kompakte T50 er snart å finne i en trådløs utgave, slik at man kan strømme musikken rett fra mobilen.
forfatter

Med den farten lanseringstakten på trådløse høyttalere har om dagen, er det et tidsspørsmål før brorparten av alle nye høyttalere er trådløse. Også de du kan ha på skrivebordet, koblet til PC-en. Som Creative T50 Wireless Signature Series 2.0.

En slank og liten høyttaler med tre elementer og Bluetooth (med aptX for bedre lyd) innebygget. Dermed kan man strømme musikken, uten å måtte koble til noen lydkabel. Du kan strømme fra alle BT-enheter, også PC-en, ikke bare mobilen og nettbrettet altså.

T50 Wireless er bare 31,6 cm høy og 9,1 cm bred, og kan fint plasseres ved siden av tv-en dersom man har behov for bedre tv-lyd. Da kan man både strømme musikk fra mobilen når man slapper av i sofaen, og høre lyden fra tv-en via Creative-høyttalerne. Tv-en kobles til høyttalerne med en 3,5mm minijackkabel.

Product Creative T50 Back

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.