Bærbar høyttaler

Møt Zipp. En praktisk AirPlay-høyttaler, som ikke er avhengig av et trådløst nettverk for å spille strømmet musikk.
forfatter

Den runde Zipp-høyttaleren er batteridrevet, og kan enkelt tas med over alt hvor man ønsker å høre musikk. Med en iPhone, iPad eller iPod touch, kan man strømme musikken direkte til høyttaleren, uten å måtte ha et trådløst nettverk i nærheten. PlayDirect kaller Libratone det, og du verden så praktisk det er når man er ute i hagen, på stranden, i båten eller hytta.

Les testen av Libratone Live her.

Zipp har høyttalerne innvendig plassert med spredelinser foran. Slik at musikken skal spres best mulig, akkurat som på en rundstrålende høyttaler. Den leveres med tre stofftrekk i ull, med glidelås som kan tas av og vaskes ved behov. Det finnes en rekke ulltrekk i andre farger, som kan kjøpes separat, hvis man ikke klarer seg med de tre som følger med.

Zipp, som også har en linjeinngang for tilkobling av andre lydkilder, koster 3.390 kr, og er i salg i oktober 2012. Flere trekk i andre farger kommer i salg i desember.

Les testen av lydplanken Libratone Lounge her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.