Trådløs lyd på hjul

Kitsound Kingston Light Trolley kan du trille med deg du trenger å høre musikk.
forfatter

Kitsound Kingston Light Trolley er en trådløst høyttaler som ser ut som en gitarforsterker kamuflert som en trillekoffert. Den har innebygde hjul og teleskophåndtak, og tåler røff bruk utendørs.

Det innebyggede og oppladbare batteriet spiller opptil seks timer, og etterpå kan den plugges til 220V for lading og mer musikk.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Den har både mikrofon- og lydinngang, og selvsagt Bluetooth for trådløs strømming av musikk fra mobilen. Den har også tokanals mikser, FM-radio, USB-lading av mobilen, og leverer en effekt på 25 Watt til høyttaleren i front.

Kingston Light Trolley koster 2500 kr, og er tilgjengelig nå.

 

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.