Trådløs lyd fra Definitive Technology

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.
Annonse
Annonse
forfatter

Definitive Technology er ikke det mest velkjente høyttalermerket her til lands, men det er faktisk et av de bestselgende høyttalermerkene i USA. Målet er å gjengi musikken med så høy oppløsning som mulig.

Nå har produsenten tatt steget inn i strømmingens verden, med sin PlayFi-serie. Dette er høyttalere som kommuniserer trådløst, og som strømmer musikken til flere rom samtidig, uten kabler i mellom. Med andre ord snakker vi om høyttalere som er i direkte konkurranse med Sonos.

Høyttalerne styres enkelt med en mobilapp til iOS, Android eller Windows Phone, og de kan bygges ut til så mange rom man ønsker.

Utseendet er enkelt og stilrent, med aluminiumdetaljer som gir et eksklusivt preg.

Produktene:
W Amp, 3.990 kroner: Trådløs forsterker på 2 x 150 watt, kobles til dine eksisterende høyttalere i stua.

Annonse
W Amp
W Amp

W Adapt, 2.990 kroner: Trådløs link som kobles direkte til ditt eksisterende stereoanlegg, for å lenke dette sammen med resten av produktserien til Definitive Technology. Kan også kobles til et par aktive høyttalere.

W Adapt
W Adapt

W7, 3.490 kroner: Trådløs, aktiv TriPolar høyttaler med fire 1-tommers diskantelementer for stor spredning ved hjelp av refleksjoner i veggene. To 4-tommers basselementer sørger for at de dypeste oktavene kommer frem.

W7
W7

W9, 5.990 kroner: Storebror til W7. Trådløs aktiv TriPolar høyttaler med to 1-rommers diskanter og to 2-tommers mellomtoner for stor spredning. Med to 5.25-tommers aktive basselementer loves vi ”en fantastisk lydopplevelse med kraftig bass.”

W9
W9

W Studio, 10.990 kroner: Lydplanke. Denne er knappe 9 cm dyp, men vi loves her et ”flaggskip” innen 5.1 lydplanker. For fet bass er den utstyrt med en trådløs 8-tommers subwoofer på 200 watt. Planken er utstyrt med HDMI-tilkoplinger.

W Studio
W Studio

L-Sound har en introduksjonskampanje som tilbyr 99 dagers åpent kjøp på de nye høyttalerproduktene, med fri frakt og fri returfrakt. Ellers har L­Sound har fast konsept med 45 dagers returrett og gratis frakt for alle privatkunder.

Annonse

Produktene blir tilgjengelige i november.

lsound.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Hybrid-SUV-en Formentor er først ut. Men vi har flere spennende helelektriske nyheter i vente.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!