Trådløs lyd fra Definitive Technology

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.
Annonse
Annonse
forfatter

Definitive Technology er ikke det mest velkjente høyttalermerket her til lands, men det er faktisk et av de bestselgende høyttalermerkene i USA. Målet er å gjengi musikken med så høy oppløsning som mulig.

Nå har produsenten tatt steget inn i strømmingens verden, med sin PlayFi-serie. Dette er høyttalere som kommuniserer trådløst, og som strømmer musikken til flere rom samtidig, uten kabler i mellom. Med andre ord snakker vi om høyttalere som er i direkte konkurranse med Sonos.

Høyttalerne styres enkelt med en mobilapp til iOS, Android eller Windows Phone, og de kan bygges ut til så mange rom man ønsker.

Utseendet er enkelt og stilrent, med aluminiumdetaljer som gir et eksklusivt preg.

Produktene:
W Amp, 3.990 kroner: Trådløs forsterker på 2 x 150 watt, kobles til dine eksisterende høyttalere i stua.

W Amp
W Amp

W Adapt, 2.990 kroner: Trådløs link som kobles direkte til ditt eksisterende stereoanlegg, for å lenke dette sammen med resten av produktserien til Definitive Technology. Kan også kobles til et par aktive høyttalere.

W Adapt
W Adapt

W7, 3.490 kroner: Trådløs, aktiv TriPolar høyttaler med fire 1-tommers diskantelementer for stor spredning ved hjelp av refleksjoner i veggene. To 4-tommers basselementer sørger for at de dypeste oktavene kommer frem.

W7
W7

W9, 5.990 kroner: Storebror til W7. Trådløs aktiv TriPolar høyttaler med to 1-rommers diskanter og to 2-tommers mellomtoner for stor spredning. Med to 5.25-tommers aktive basselementer loves vi ”en fantastisk lydopplevelse med kraftig bass.”

W9
W9

W Studio, 10.990 kroner: Lydplanke. Denne er knappe 9 cm dyp, men vi loves her et ”flaggskip” innen 5.1 lydplanker. For fet bass er den utstyrt med en trådløs 8-tommers subwoofer på 200 watt. Planken er utstyrt med HDMI-tilkoplinger.

W Studio
W Studio

L-Sound har en introduksjonskampanje som tilbyr 99 dagers åpent kjøp på de nye høyttalerproduktene, med fri frakt og fri returfrakt. Ellers har L­Sound har fast konsept med 45 dagers returrett og gratis frakt for alle privatkunder.

Produktene blir tilgjengelige i november.

lsound.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

Ledvance har meldt seg på i kampen om å levere smart lys til det smarte hjem. Det er enkelt – og ikke særlig dyrt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Samsung har fornyet sine flaggskip. Nå endelig med romkorreksjon – og Airplay 2.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?
Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.