Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Trådløs lyd fra Definitive Technology

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.

Definitive Technology er ikke det mest velkjente høyttalermerket her til lands, men det er faktisk et av de bestselgende høyttalermerkene i USA. Målet er å gjengi musikken med så høy oppløsning som mulig.

Nå har produsenten tatt steget inn i strømmingens verden, med sin PlayFi-serie. Dette er høyttalere som kommuniserer trådløst, og som strømmer musikken til flere rom samtidig, uten kabler i mellom. Med andre ord snakker vi om høyttalere som er i direkte konkurranse med Sonos.

Høyttalerne styres enkelt med en mobilapp til iOS, Android eller Windows Phone, og de kan bygges ut til så mange rom man ønsker.

Utseendet er enkelt og stilrent, med aluminiumdetaljer som gir et eksklusivt preg.

Produktene:
W Amp, 3.990 kroner: Trådløs forsterker på 2 x 150 watt, kobles til dine eksisterende høyttalere i stua.

W Amp

W Amp

W Adapt, 2.990 kroner: Trådløs link som kobles direkte til ditt eksisterende stereoanlegg, for å lenke dette sammen med resten av produktserien til Definitive Technology. Kan også kobles til et par aktive høyttalere.

W Adapt

W Adapt

Annonse

W7, 3.490 kroner: Trådløs, aktiv TriPolar høyttaler med fire 1-tommers diskantelementer for stor spredning ved hjelp av refleksjoner i veggene. To 4-tommers basselementer sørger for at de dypeste oktavene kommer frem.

W7

W7

W9, 5.990 kroner: Storebror til W7. Trådløs aktiv TriPolar høyttaler med to 1-rommers diskanter og to 2-tommers mellomtoner for stor spredning. Med to 5.25-tommers aktive basselementer loves vi ”en fantastisk lydopplevelse med kraftig bass.”

W9

W9

W Studio, 10.990 kroner: Lydplanke. Denne er knappe 9 cm dyp, men vi loves her et ”flaggskip” innen 5.1 lydplanker. For fet bass er den utstyrt med en trådløs 8-tommers subwoofer på 200 watt. Planken er utstyrt med HDMI-tilkoplinger.

W Studio

W Studio

L-Sound har en introduksjonskampanje som tilbyr 99 dagers åpent kjøp på de nye høyttalerproduktene, med fri frakt og fri returfrakt. Ellers har L­Sound har fast konsept med 45 dagers returrett og gratis frakt for alle privatkunder.

Produktene blir tilgjengelige i november.

Annonse

lsound.no

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.

W-serien strømmer lyd til alle rom samtidig.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.