Search
Generic filters

Trådløs kompakthøyttaler

Audio Pro har raskt kommet opp med et bredt utvalg trådløse høyttalere, hvor forsterkeren er bygget inn i høyttaleren. Living Lv.2e er siste skudd på stammen. Med AirPlay.

Denne høyttaleren har vi faktisk testet tidligere. Da het den bare Lv.2 og så akkurat ut som den på bildene her. Den nye utgaven er en forbedret versjon kalt LV.2e, som støtter AirPlay når en Airport Express er tilkoblet, som gjør det mulig å spille musikken direkte og trådløst fra ipod touch, iPhone eller en iPad.

Det er mye annet nytt på Lv.2e også. Blant annet er strømforsyningen flyttet innvendig, slik at man slipper et diger klump av en strømforsyning på gulvet. Fjernkontrollen er også ny, det samme er basselementet, i tillegg har høyttaleren fått en tegnrute som viser volum, huskode eller hvilke lydsone den er tilkoblet.

Et nytt high-pass filter kan dele på 80 hz hvis man kobler en subwoofer til anlegget, og da spiller høyttalerne enda høyere.

Med Audio Pros små trådløse dongler (se bildet over) kan man koble høyttalerne til en laptop via USB-utgangen, og vips har man et praktisk og kompakt stereoanlegg.

Høyttalerne kan kobles til et trådløst nettverk og har Audio Pros huskoder slik at man kan koble høyttalerne til  tre ulike trådløse nettverkssendere.

Living Lv.2e er i butikkene i midten av desember i sort eller hvit til 5.995 kroner paret, mens den røde utgaven er klar i januar 2012.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.