Aktive høyttalere

Audio Pro har raskt kommet opp med et bredt utvalg trådløse høyttalere, hvor forsterkeren er bygget inn i høyttaleren. Living Lv.2e er siste skudd på stammen. Med AirPlay.
forfatter

Denne høyttaleren har vi faktisk testet tidligere. Da het den bare Lv.2 og så akkurat ut som den på bildene her. Den nye utgaven er en forbedret versjon kalt LV.2e, som støtter AirPlay når en Airport Express er tilkoblet, som gjør det mulig å spille musikken direkte og trådløst fra ipod touch, iPhone eller en iPad.

Det er mye annet nytt på Lv.2e også. Blant annet er strømforsyningen flyttet innvendig, slik at man slipper et diger klump av en strømforsyning på gulvet. Fjernkontrollen er også ny, det samme er basselementet, i tillegg har høyttaleren fått en tegnrute som viser volum, huskode eller hvilke lydsone den er tilkoblet.

Et nytt high-pass filter kan dele på 80 hz hvis man kobler en subwoofer til anlegget, og da spiller høyttalerne enda høyere.

Med Audio Pros små trådløse dongler (se bildet over) kan man koble høyttalerne til en laptop via USB-utgangen, og vips har man et praktisk og kompakt stereoanlegg.

Høyttalerne kan kobles til et trådløst nettverk og har Audio Pros huskoder slik at man kan koble høyttalerne til  tre ulike trådløse nettverkssendere.

Living Lv.2e er i butikkene i midten av desember i sort eller hvit til 5.995 kroner paret, mens den røde utgaven er klar i januar 2012.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.