TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Trådløs kompakthøyttaler

Audio Pro har raskt kommet opp med et bredt utvalg trådløse høyttalere, hvor forsterkeren er bygget inn i høyttaleren. Living Lv.2e er siste skudd på stammen. Med AirPlay.

forfatter
Publisert 24.11.11 - 13:35

Denne høyttaleren har vi faktisk testet tidligere. Da het den bare Lv.2 og så akkurat ut som den på bildene her. Den nye utgaven er en forbedret versjon kalt LV.2e, som støtter AirPlay når en Airport Express er tilkoblet, som gjør det mulig å spille musikken direkte og trådløst fra ipod touch, iPhone eller en iPad.

Det er mye annet nytt på Lv.2e også. Blant annet er strømforsyningen flyttet innvendig, slik at man slipper et diger klump av en strømforsyning på gulvet. Fjernkontrollen er også ny, det samme er basselementet, i tillegg har høyttaleren fått en tegnrute som viser volum, huskode eller hvilke lydsone den er tilkoblet.

Et nytt high-pass filter kan dele på 80 hz hvis man kobler en subwoofer til anlegget, og da spiller høyttalerne enda høyere.

Med Audio Pros små trådløse dongler (se bildet over) kan man koble høyttalerne til en laptop via USB-utgangen, og vips har man et praktisk og kompakt stereoanlegg.

Høyttalerne kan kobles til et trådløst nettverk og har Audio Pros huskoder slik at man kan koble høyttalerne til  tre ulike trådløse nettverkssendere.

Living Lv.2e er i butikkene i midten av desember i sort eller hvit til 5.995 kroner paret, mens den røde utgaven er klar i januar 2012.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dansk tordenbrak Vestlyd er et nytt høyttalermerke med høytropende ambisjoner. Vi har testet toppmodellen.
Kan være midt i blinken for mange Endelig en rimeligere Sonos-sub! Og Sub Mini kan være akkurat hva du har ventet på.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde