SUPERTILBUD PÅ LYD & BILDE. 30% RABATT DENNE UKEN! SE TILBUDET HER!

Trådløs kompakthøyttaler

Audio Pro har raskt kommet opp med et bredt utvalg trådløse høyttalere, hvor forsterkeren er bygget inn i høyttaleren. Living Lv.2e er siste skudd på stammen. Med AirPlay.

Denne høyttaleren har vi faktisk testet tidligere. Da het den bare Lv.2 og så akkurat ut som den på bildene her. Den nye utgaven er en forbedret versjon kalt LV.2e, som støtter AirPlay når en Airport Express er tilkoblet, som gjør det mulig å spille musikken direkte og trådløst fra ipod touch, iPhone eller en iPad.

Det er mye annet nytt på Lv.2e også. Blant annet er strømforsyningen flyttet innvendig, slik at man slipper et diger klump av en strømforsyning på gulvet. Fjernkontrollen er også ny, det samme er basselementet, i tillegg har høyttaleren fått en tegnrute som viser volum, huskode eller hvilke lydsone den er tilkoblet.

Et nytt high-pass filter kan dele på 80 hz hvis man kobler en subwoofer til anlegget, og da spiller høyttalerne enda høyere.

Med Audio Pros små trådløse dongler (se bildet over) kan man koble høyttalerne til en laptop via USB-utgangen, og vips har man et praktisk og kompakt stereoanlegg.

Høyttalerne kan kobles til et trådløst nettverk og har Audio Pros huskoder slik at man kan koble høyttalerne til  tre ulike trådløse nettverkssendere.

Living Lv.2e er i butikkene i midten av desember i sort eller hvit til 5.995 kroner paret, mens den røde utgaven er klar i januar 2012.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!
Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den nye spesialmodellen henter deler fra øverste hylle.
De nye TrueControl ANC lar deg velge hvor mye støydemping og eq du vil ha.
Proffkameraet Sony FX6 kombinerer det beste av deres speilløse systemkameraer med det ypperste innen 4K kinematografi.
Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."
Oppgradert LP12 med ny arm og platelager.
Forsterkere behøver ikke være sorte, bare se her.
Brettbare mobiler har allerede blitt gammelnorsk. Er Oppos sammenrullbare mobilskjerm fremtiden?
En skikkelig Atmos-planke med mange høyttalere til veldig lite penger. Og dessuten noen enda rimeligere lydplanker.
Kraftig telezoom for naturfotografer og sport
SoundBeamer er en lydenhet for skrivebordet, som stråler lyden direkte til hvert øre.
Kommer bl.a. med Snapdragon 875 eller Exynos 2100 prosessor.
Er 5G allerede fortid? I hvert fall har utviklingen av 6G allerede begynt. Huawei er ute i kulden.