TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Trådløs høyttaler fra Marshall

Kilburn er Marshalls første bærbare batteridrevne modell.

forfatter
Publisert 21.05.15 - 10:18

Vi har tidligere testet Marshalls rocka høyttaler Stanmore med utmerket resultat. Siden den gang har det kommet en mindre modell, Acton, og en større kalt Woburn.

Nå kompletteres utvalget med en bærbar modell akkurat i tide før sommerferien. Kilburn hadde ikke helt passet inn i vår test av reisehøyttalere som kommer i sommernummeret, da den ikke akkurat passer ned i vesken. Men den er mindre og lettere enn tidligere modeller.

marshall_Kilburn_cream_rgb_highres_webb
Tilkobling skjer med Bluetooth 4.0

Først og fremst har den blitt batteridrevet med en imponerande drifttid på 20 timer. Den har også fått en bærereim så man kan ta den med til stranden eller parken. Og den vil nok bli lagt merke til, da Marshall mener det er en av de mest høylytte høyttalerne i sin klasse.

marshall_Kilburn_black_rgb_highres_webb
Detaljene er umiskjennelig Marshall.

Fakta:
Utgangseffekt: 2 x 5 w + 1 x 15w
Frekvensområde: 62 Hz-20 kHz
Batteritid: 20 timer på 50% lydnivå
Vekt: 3 kg

Den blir tilgjengelig i svart eller kremfarget lær, og kommer i butikkene i juni. Prisen blir rundt 2.600 kroner.

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marshall-lyd i lomma Den er så liten at det nesten er naturstridig at den lager så mye lyd.
Zeppelinen flyr igjen Bowers & Wilkins velkjente trådløse Zeppelin-høyttaler har nådd fjerde generasjon, og den har fulgt med i tiden. Resultatet er helt moderne.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fram full vintagestil på high end-messen i München.
High End 2022: Ny jernhøyttaler med spennende elementer Endelig kommer det en større utgave av den utmerkede Jern. Og med helt ville høyttalerelementer.
Dypbass du aldri før har hørt Sjansen for at du har sett eller hørt om Kerr, er minimal. Det bør du definitivt gjøre noe med.
B&O Beosound Balance - endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance låter veldig bra alene - og enda bedre i par.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend