Høyttaler

De bittesmå SmallPod Bluetooth fra Scandyna, er trådløse og har innebygget forsterker, som gør det mulig å spille musikk hvor som helst uten en tråd.
forfatter

SmallPod Bluetooth som finnes i sort, hvit eller rød høyglanslakk, og koster 4000 kr paret, gir deg strømming av musikk direkte fra smartmobilen elller nettbrettet. Den ene høyttaleren har forsterker innebygget, og kobles sammen med den andre til et stereopar. Så er det bare å velge favorittmusikken fra mobilen eller iPad-en, og spille i vei.

Høyttaleren bruker Apt-X dekoding som gir mye bedre lydkvalitet enn vanllig når man strømmer via Bluetooth. Som kan lyde ganske udynamisk og flatt ellers.

De kan kobles sammen emd en subwoofer om man ønsker mer bass, og har i tillegg en analog lydinngang med 3,5 mm minijacktilkobling, hvis an skal koble til en lydkilde via kabel. For eksempel en flatskjerm, eller laptop.

SmallPod Bluetooth finner du på Hi-Fi Klubben.

SmallPod_bluetooth_white

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.