Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Trådløs bærbarhøyttaler med stereo

Den lille Logitech X300 er en rimelig stereohøyttaler som både er trådløs og bærbar. En passende sommerhøyttaler, altså.

Skrevet av / 03.06.14 - 14:00
Trådløs bærbarhøyttaler med stereo

Den kalles X300 Mobile Wireless Stereo Speaker, og bak det lange navnet skjuler det seg en fargerik batteridreven stereøyhøyttaler. Den bærbare X300 bruker Bluetooth slik at du kan strømme musikken fra mobilen, enten du slapper av på terrassen, i parken eller på stranda.

Høyttalerelementene er vendt oppover for at lyden skal spres bedre, og den funker også når det ringer. Da kan du ta imot telefonsamtaler mesn musikken pauser.

Det ladbare batteriet holder i opp til fem timer på en lading, og du kan lade X300 med en vanlig mikro-USB-kabel, som forøvrig følger med.

Pris og tilgjengelighet

Logitech X300 er ikke i butikkene før august 2014, men det er fremdeles sommer da, selv om de fleste er ferdige med ferien. Høyttaleren koster 699 kr, og leveres i fire farger.

X300_BTY

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top