Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Trådløs bærbarhøyttaler med stereo

Den lille Logitech X300 er en rimelig stereohøyttaler som både er trådløs og bærbar. En passende sommerhøyttaler, altså.

Den kalles X300 Mobile Wireless Stereo Speaker, og bak det lange navnet skjuler det seg en fargerik batteridreven stereøyhøyttaler. Den bærbare X300 bruker Bluetooth slik at du kan strømme musikken fra mobilen, enten du slapper av på terrassen, i parken eller på stranda.

Høyttalerelementene er vendt oppover for at lyden skal spres bedre, og den funker også når det ringer. Da kan du ta imot telefonsamtaler mesn musikken pauser.

Det ladbare batteriet holder i opp til fem timer på en lading, og du kan lade X300 med en vanlig mikro-USB-kabel, som forøvrig følger med.

Pris og tilgjengelighet

Logitech X300 er ikke i butikkene før august 2014, men det er fremdeles sommer da, selv om de fleste er ferdige med ferien. Høyttaleren koster 699 kr, og leveres i fire farger.

Annonse

X300_BTY

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.