Nyhet

Ta festen tilbake med JBL Boombox 2

JBLs mest høylytte boomblaster noensinne varer i 24 timer før du må lade igjen.
JBL Boombox2 Graabein
forfatter

Det vil komme en tid når vi nok en gang kan sosialisere oss. Og imens vi venter på det, kan tiden i isolasjon alltids gjøres mer underholdende. JBLs løsning på dette er den nye Boombox 2. En trådløs boomblaster, som egentlig er en rendyrket tbluetooth-høyttaler med bærehank. JBL lover å ta spillelistene våre til et nytt nivå, med kraftig lyd og partybass.

JBL Boombox 2 side
En passiv radiatorbass på hver side er ikke bare for å se «badass» ut, men for å utligne trykket i kabinettet og dermed gi dypere og fyldigere bassrespons. Foto: JBL

Boombox 2 spiller lenge

Spill så lenge du vil, inntil 24 timer, før du må lade igjen. Og med innebygd powerbank kan du dessuten lade mobilen mens det dundrer løs.

Høyttaleren er den mest robuste i JBL-serien, med vanntett design (IPX7) som tåler en trøkk. Perfekt til uforutsigbare norske sommere, med andre ord.

I tillegg til at JBL har forbedret lyden av sin første Boombox, har bæregrepet også blitt forbedret. Inspirert av håndtakene på en motorsykkel sitter Boombox 2 godt i hånda.

Man har også brukt nye, sterke materialer som skal sørge for at høyttaleren ikke går i forvrengning, «selv når musikken braker på sitt høyeste».

PartyBoost-funksjonen gjør at høyttaleren kan kobles trådløst sammen med et uendelig antall andre kompatible JBL-høyttalere.

JBL Boombox 2
Foto: JBL

Kostbar

Høyttaleren er påkostet, og dermed ikke billig å kjøpe. Etter kronekursen tok et mageplask med koronaviruset er prislappen nå satt til 6.000 kroner. Ikke snaut!

Vi har fått inn Boombox 2 til test, akkurat i tide til grillsesongen! Så følg med om et par uker!

jbl.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.