IFA 2011

Sveitsiske Geneva Labs slipper en bitteliten, og en stor høyttaler.
forfatter

Den minste kalles treffende nok XS, og er en liten batteridreveen høyttaler med innebygget FM-radio. Man kan koble til en mobiltelefon via Bluetooth, og strømme musikken til høyttaleren.

Den har også linejinngang hvis man foretrekker å koble til en spiller, og ladbare batterier som gir en spilletid på cirka sju timer.

Model XS er tross størrelsen, en stereohøyttaler, med et firkantet basselement, og to mellomtonediskanter.

Høyttaleren skal være i butikkene i løpet av oktober, priset til 199 Euro.

Den langt større Model XXL blir naturligvis dyrere, men her snakker vi om noe ganske annet. Den nye XXL erstatter den enorme modellen Geneva har hatt til nå, men har fremdeles full pakke innebygget.

iPod-dokking, forsterkere, høyttalere og plass til dine egne komponenter, som kabel-tv-mottakeren og BD-spilleren. XXL har flere innganger for lydkilder, og som XS og de fleste andre Geneva høyttalere, er det mulig å få den i sort, rødt eller hvit høyglans.

Musikkmøbelet kan man kalle det, tåler fint en stor flatskjerm på toppen, og fungerer som et komplett system når alt er tilkoblet, og da bruker man de integrerte høyttalerne uansett valg av kilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.