Trådløs høyttaler

Man skal aldri avskrive gamle storheter. JVC er fremdeles med i gamet, og du verden så stilig de nye trådløse høyttalerne er blitt
forfatter

JVC er kanskje best kjent for sine boomblasters. De lange rørene med masse høyttalere som spiller skjorta av det meste som går på batteri, selger fremdeles godt. I hjemmet derimot, ser de fleste etter mer møbleringsvennlige høyttalere. JVC NX-W5 er et godt eksempel på en trådløs høyttaler som ser stilig ut, og samtidig skal spille bra.

131004.JVC2_JVC NX-W5 er egentlig et alt-i-ett-anlegg, med radio, CD-spiller og trådløs Bluetooth-mottak. Slik at man kan strømme musikk fra mobil og nettbrett, uten å plugge inn noe som helst.

Anlegget som også finnes i sort, har en USB-inngang som man kan plugge laoptopen rett inn i, slik at man kan spille av spillelistene i Spotify via anlegget.

En 2 x 15 w forsterkere driver høyttalerne i JVC NX-W5, som er i salg i november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.