TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Steinway & Sons Marine Speaker

Vanntett utehøyttaler fra Steinway Lyngdorf. Til millionen.

forfatter
Publisert 10.05.22 - 12:00

Den så vi ikke komme. Lyngdorfs samarbeide med Steinway & Sons, de med flyglene, har så langt avstedkommet svinedyre high-end høyttalere, og noen fremragende fine forsterkere.

Med den vanntette og aktive høyttaleren på bildene, er ment for utebruk, og passer visst like fint langs bassengkanten, som på yachten.

Marine Speaker, står det i pressemeldingen. Som også forteller at høyttaleren som har er støv- og vanntett i henhold til IP65-sertifisering, har innebygget forsterker som driver to 8-tommers basselementer, en 6,5-tommers mellomtone, og en AMT bånddiskant. Ikke så ulikt hva vi forventer å finne i en high-end høyttaler fra Steinway Lyngdorf.

Marine lifestyle small
Marine lifestyle

Interessant nok har høyttalerne innebygget kalibrering, som skal gi optimal lyd uansett plassering. Utendørsakustikk er ofte en utfordring, så det er ikke så dumt med kalibrering i høyttalerne.

Som leveres i hvitlakkerte aluminiumskabinetter, og gullfarget bord rundt grillen foran, og kan plasseres på ulike måter der man trenger en fulltone, vanntett høyttaler.

Prisen? Ikkeno, sammenlignet med en yacht ihvertfall. 1.050.000 kr, eller drøyt millionen altså, for et par. Stativer kommer i tillegg for smått utrolige 31000 kr paret, og så må man ha Steinway Lyngdorfs elektronikk i tillegg for å få det hele til å spille.

Marine Speaker
Marine Speaker

 

 

Les også 8 utehøyttalere Hvorfor skal man nøye seg med dårlige lydressurser fra bærbare musikkapparater når man befinner seg utendørs? Med høyttalere som tåler litt vær og vind, kan man få lyden fra stereoen på verandaen.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marshall-lyd i lomma Den er så liten at det nesten er naturstridig at den lager så mye lyd.
Zeppelinen flyr igjen Bowers & Wilkins velkjente trådløse Zeppelin-høyttaler har nådd fjerde generasjon, og den har fulgt med i tiden. Resultatet er helt moderne.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fram full vintagestil på high end-messen i München.
High End 2022: Ny jernhøyttaler med spennende elementer Endelig kommer det en større utgave av den utmerkede Jern. Og med helt ville høyttalerelementer.
Dypbass du aldri før har hørt Sjansen for at du har sett eller hørt om Kerr, er minimal. Det bør du definitivt gjøre noe med.
B&O Beosound Balance - endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance låter veldig bra alene - og enda bedre i par.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend