TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Steinway & Sons Marine Speaker

Vanntett utehøyttaler fra Steinway Lyngdorf. Til millionen.

forfatter
Publisert 10.05.22 - 12:00

Den så vi ikke komme. Lyngdorfs samarbeide med Steinway & Sons, de med flyglene, har så langt avstedkommet svinedyre high-end høyttalere, og noen fremragende fine forsterkere.

Med den vanntette og aktive høyttaleren på bildene, er ment for utebruk, og passer visst like fint langs bassengkanten, som på yachten.

Marine Speaker, står det i pressemeldingen. Som også forteller at høyttaleren som har er støv- og vanntett i henhold til IP65-sertifisering, har innebygget forsterker som driver to 8-tommers basselementer, en 6,5-tommers mellomtone, og en AMT bånddiskant. Ikke så ulikt hva vi forventer å finne i en high-end høyttaler fra Steinway Lyngdorf.

Marine lifestyle small
Marine lifestyle

Interessant nok har høyttalerne innebygget kalibrering, som skal gi optimal lyd uansett plassering. Utendørsakustikk er ofte en utfordring, så det er ikke så dumt med kalibrering i høyttalerne.

Som leveres i hvitlakkerte aluminiumskabinetter, og gullfarget bord rundt grillen foran, og kan plasseres på ulike måter der man trenger en fulltone, vanntett høyttaler.

Prisen? Ikkeno, sammenlignet med en yacht ihvertfall. 1.050.000 kr, eller drøyt millionen altså, for et par. Stativer kommer i tillegg for smått utrolige 31000 kr paret, og så må man ha Steinway Lyngdorfs elektronikk i tillegg for å få det hele til å spille.

Marine Speaker
Marine Speaker

 

 

Les også 8 utehøyttalere Hvorfor skal man nøye seg med dårlige lydressurser fra bærbare musikkapparater når man befinner seg utendørs? Med høyttalere som tåler litt vær og vind, kan man få lyden fra stereoen på verandaen.
Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Høyttaler du kan ha ute Musikk i hagen.
lbpluss
Konevennlige Lyngdorf Lyngdorf har nettopp lansert hele tre nye høyttalere: Cue-100 er en designmodell, mens CS-2 og D-60 er usynlige.
lbpluss
Marshall Middleton er kraftigere enn andre bærbare Bluetooth-høyttaleren Marshall Middleton har fire høyttalerelementer for å gi en kraftigere og større lyd.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
Følg Lyd & Bilde