TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Steinway & Sons Marine Speaker

Vanntett utehøyttaler fra Steinway Lyngdorf. Til millionen.

forfatter
Publisert 10.05.22 - 12:00

Den så vi ikke komme. Lyngdorfs samarbeide med Steinway & Sons, de med flyglene, har så langt avstedkommet svinedyre high-end høyttalere, og noen fremragende fine forsterkere.

Med den vanntette og aktive høyttaleren på bildene, er ment for utebruk, og passer visst like fint langs bassengkanten, som på yachten.

Marine Speaker, står det i pressemeldingen. Som også forteller at høyttaleren som har er støv- og vanntett i henhold til IP65-sertifisering, har innebygget forsterker som driver to 8-tommers basselementer, en 6,5-tommers mellomtone, og en AMT bånddiskant. Ikke så ulikt hva vi forventer å finne i en high-end høyttaler fra Steinway Lyngdorf.

Marine lifestyle small
Marine lifestyle

Interessant nok har høyttalerne innebygget kalibrering, som skal gi optimal lyd uansett plassering. Utendørsakustikk er ofte en utfordring, så det er ikke så dumt med kalibrering i høyttalerne.

Som leveres i hvitlakkerte aluminiumskabinetter, og gullfarget bord rundt grillen foran, og kan plasseres på ulike måter der man trenger en fulltone, vanntett høyttaler.

Prisen? Ikkeno, sammenlignet med en yacht ihvertfall. 1.050.000 kr, eller drøyt millionen altså, for et par. Stativer kommer i tillegg for smått utrolige 31000 kr paret, og så må man ha Steinway Lyngdorfs elektronikk i tillegg for å få det hele til å spille.

Marine Speaker
Marine Speaker

 

 

Les også 8 utehøyttalere Hvorfor skal man nøye seg med dårlige lydressurser fra bærbare musikkapparater når man befinner seg utendørs? Med høyttalere som tåler litt vær og vind, kan man få lyden fra stereoen på verandaen.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dansk tordenbrak Vestlyd er et nytt høyttalermerke med høytropende ambisjoner. Vi har testet toppmodellen.
Kan være midt i blinken for mange Endelig en rimeligere Sonos-sub! Og Sub Mini kan være akkurat hva du har ventet på.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde