Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Steinway & Sons Marine Speaker

Vanntett utehøyttaler fra Steinway Lyngdorf. Til millionen.

Skrevet av / 10.05.22 - 12:00
Steinway & Sons Marine Speaker

Den så vi ikke komme. Lyngdorfs samarbeide med Steinway & Sons, de med flyglene, har så langt avstedkommet svinedyre high-end høyttalere, og noen fremragende fine forsterkere.

Med den vanntette og aktive høyttaleren på bildene, er ment for utebruk, og passer visst like fint langs bassengkanten, som på yachten.

Marine Speaker, står det i pressemeldingen. Som også forteller at høyttaleren som har er støv- og vanntett i henhold til IP65-sertifisering, har innebygget forsterker som driver to 8-tommers basselementer, en 6,5-tommers mellomtone, og en AMT bånddiskant. Ikke så ulikt hva vi forventer å finne i en high-end høyttaler fra Steinway Lyngdorf.

Marine lifestyle small
Marine lifestyle

Interessant nok har høyttalerne innebygget kalibrering, som skal gi optimal lyd uansett plassering. Utendørsakustikk er ofte en utfordring, så det er ikke så dumt med kalibrering i høyttalerne.

Som leveres i hvitlakkerte aluminiumskabinetter, og gullfarget bord rundt grillen foran, og kan plasseres på ulike måter der man trenger en fulltone, vanntett høyttaler.

Prisen? Ikkeno, sammenlignet med en yacht ihvertfall. 1.050.000 kr, eller drøyt millionen altså, for et par. Stativer kommer i tillegg for smått utrolige 31000 kr paret, og så må man ha Steinway Lyngdorfs elektronikk i tillegg for å få det hele til å spille.

Marine Speaker
Marine Speaker

 

 

Les også 8 utehøyttalere Hvorfor skal man nøye seg med dårlige lydressurser fra bærbare musikkapparater når man befinner seg utendørs? Med høyttalere som tåler litt vær og vind, kan man få lyden fra stereoen på verandaen.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app

Opptil 18 tommer med basskrutt!

Disse høyttalerne er mer spesielle enn de ser ut

Opp-ned-høyttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Romforskeren Stig Carlsson

Sonos-skred til sommeren?

Denon-planke med bass uten sub

Kanskje den råeste høyttaleren vi har sett

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Lyd & Bilde
Scroll to Top