Stå opp tidlig med UE Boom

Ny oppdatering lar deg bruke Bluetooth-høyttaleren UE Boom som musikkvekkeklokke.
forfatter

Den er ikke stort større enn en brusboks, men lyden er berusende. Sjefredaktør Lasse Svendsen var svært begeistret da han testet den lille UE Boom-høyttaleren fra Logitech. Nå oppdateres firmware til UE Boom samt mobil-appen med nye funksjoner.

Oppdateringen inneholder nye EQ-innstillinger, som skal gi større fylde i bassen. Mer interessant er dog tilføyelsen av en vekkefunksjon, slik at man kan vekkes av sin favorittartist. Alternativt din mest forhatte artist (hei, så lenge det får deg opp om morgenen…)

boom_alarm

For at få adgang til de nye funksjonene trenger man bare laste ned ny firmware på Ultimate Ears-hjemmesiden. En PC eller Mac er nødvendig for å gjennomføre oppdateringen. Man må i tillegg oppdatere avspiller-appen, som finnes på henholdsvis Apple App Store (iOS) og Google Play (Android).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.