Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Stå opp tidlig med UE Boom

Ny oppdatering lar deg bruke Bluetooth-høyttaleren UE Boom som musikkvekkeklokke.

Skrevet av / 18.11.13 - 00:02
Stå opp tidlig med UE Boom

Den er ikke stort større enn en brusboks, men lyden er berusende. Sjefredaktør Lasse Svendsen var svært begeistret da han testet den lille UE Boom-høyttaleren fra Logitech. Nå oppdateres firmware til UE Boom samt mobil-appen med nye funksjoner.

Oppdateringen inneholder nye EQ-innstillinger, som skal gi større fylde i bassen. Mer interessant er dog tilføyelsen av en vekkefunksjon, slik at man kan vekkes av sin favorittartist. Alternativt din mest forhatte artist (hei, så lenge det får deg opp om morgenen…)

boom_alarm

For at få adgang til de nye funksjonene trenger man bare laste ned ny firmware på Ultimate Ears-hjemmesiden. En PC eller Mac er nødvendig for å gjennomføre oppdateringen. Man må i tillegg oppdatere avspiller-appen, som finnes på henholdsvis Apple App Store (iOS) og Google Play (Android).

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top