Bærbar lyd

Air Raid kalles Skullcandys allværshøyttaler. Som du kan strømme musikk trådløst til, fra mobil og nettbrett
forfatter

Den kompakte høyttaleren er solid bygget og skal tåle både juling og snø. Velter den ned fra bordet, skal det være et like lite problem som at den dumper ned i snøfonna. Med andre ord, en tøff reisehøyttaler som tåler både action og party, skal spille høyere enn vanlig for så små trådløse høyttalere, og 88 desibel er respektabelt.

Air Raid snow

En batteridrevet forsterker på 5 w driver to 5 cm store høyttalere. Batteritiden skal være opp til 14 timer hvis an spiller passe høyt. 10 timer hvis man drar på, og fem timer hvis man spiller for fullt.

Batteristatus kan man sjekke med en knapp på siden, så lyser dioder opp for å vise hvor mye strøm du har igjen.

Den bruker Bluetooth for avspilling av musikk trådløst fra mobil eller nettbrett, og med knapper på fronten kan man justere volumet rett på høyttaleren. Men også skifte låter.

Man kan også koble opp to mobiler samtidig, via Bluetooth, slik at man kan veksle raskere mellom å spille musikk fra to enheter.

Air Raid fence

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.