Spinnvill høyttalernyhet fra SA

Gjetter du prisen?
forfatter

Danske System Audio er kjent for sine vellydende og musikalske høyttalere, men er kanskje ikke det første merket vi forbinder med high-end lyd. Mens andre produsenter lanserer den ene stratosfærisk dyre høyttaleren etter den andre, har SA konsentrert seg om «mid-end» segmentet der folk flest handler. Og etter vår erfaring med serier som Saxo og Mantra, har de virkelig knekt den koden.

Men av og til gjelder det å heve lista litt!

På Facebook-siden sin har System Audio trukket sløret av en ny gulvhøyttaler. Det dreier seg om det nye flaggskipet Pandion 50:128 centimeter høy, 2,5 veis med fem høyttalerelementer. Utover det er System Audio sparsom med de detaljene foreløpig.

Foto: System Audio
Foto: System Audio

-Helt vill

SA-sjef Ole Witthøft var meget hemmelighetsfull da vi prøvde å pumpe han for detaljer, men kunne si følgende:

«Den er helt vill! Vår eksterne leverandør av høyttalermålinger sier, at Pandion 50 burde komme i Guiness rekordbok for linearitet (jevn frekvensgang)!»

Høyttaleren kommer for salg til høsten, og skal koste omkring 120.000 kroner!!
Pandion 50 er den hittil dyreste høyttaleren fra den danske produsenten. Foto: System Audio
Foto: System Audio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.