TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Sony SRS-XV900

Spiller dundrende høyt i 25 timer.

forfatter
Publisert 14.09.22 - 09:50

Man kan si at Sony har bommet med lanseringen av SRS-XV900, men det er ikke bare om sommeren man kan danse til dundrende høy musikk. SRS-XV900 kommer i butikkene i oktober, og blir Sonys mektigste partyhøyttaler.

Og den med størst høyttalerflate. Partyboksen som vier 25 kg, er trillbar og har faktisk et ladbart batteri som kan holde festen gående i opp til 25 timer.

Den har som alle sånne høyttalere, blinkende LED-lys som pulserer i takt med musikken, og inngang for gitar og mikrofon. Selvsagt har den karaokefunksjon, og DJ-er kan lage lydeffekter fra berøringspanelet på toppen.

SRS XV900 hero gradation01 Large
SRS XV900 (Foto: Sony)

Høyttaleren har flere høyttalerelementer, deriblant et firkantet 32 x 32 cm basselement, som vi ikke har sett på en Sony-høyttalere siden APM-serien på 80-tallet. Seks diskantelementer er plassert 360º for at alle rundt høyttaleren skal høre lyden like godt, og synes man det er for lite trøkk i bassen, kan man slå på megabass som skru opp bassnivået ytterligere.

SRS XV900 hero01 Large
SRS XV900 (Foto: Sony)

Partyhøyttaleren kan også kobles til tv-en via den optiske inngangen, og har sågar en egen tv-modus for klarere tv-lyd. Den kan også lades i bare 10 minutter for en spilletid på opp til tre timer. Kjekt å vite hvis man har glemt å lade før gjestene kommer.

SRS XV900 er prissatt til 13000 kroner, og legger seg dermed i det øvre sjiktet for partyhøyttalere, både hva pris og størrelse angår.

764087 2 SNY XV900 Size Comparison XP700 XP500 XV900
XV900, XP700 og XP500 (Foto: Sony)

 

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Sony SRS-XP500

Høy partystemning for pengene

Hvis man går litt opp i størrelse, får man mye fetere lyd på sommerfesten.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Høyttaler du kan ha ute Musikk i hagen.
lbpluss
Konevennlige Lyngdorf Lyngdorf har nettopp lansert hele tre nye høyttalere: Cue-100 er en designmodell, mens CS-2 og D-60 er usynlige.
lbpluss
Marshall Middleton er kraftigere enn andre bærbare Bluetooth-høyttaleren Marshall Middleton har fire høyttalerelementer for å gi en kraftigere og større lyd.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste høyttaler En av de lekreste high-end-høyttalerne vi vet om har fått sin arvtaker.
lbpluss
HomePod er det nye stereoanlegget Apples HomePod-høyttaler er virkelig engasjerende å lytte til, når den ikke lytter til deg - og en er god, men to er enda bedre.
Følg Lyd & Bilde