TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Sony ES-høyttalere på testbenken

Vi har mottatt Sonys nye toppklasse hi-fi & hjemmekino høyttalere for test!

forfatter
Publisert 17.12.12 - 15:36

Sony lager elektronikk i alle kategorier og prisklasser. De aller beste og mest seriøse AV-produktene får tilnavnet ES (Elevated Standard). Her finner vi blant annet high-end projektoren VPL-VW1000ES, surroundreceiveren STR-DA5700ES og nå, en ny høyttalerserie.

Med en pris rundt 24.000 kroner sikter de nye gulvhøyttalerne SS-NA2ES seg inn på en prisklasse med mange tøffe motstandere. Den får selskap av matchende senter, subwoofer og stativ/surroundhøyttalere i tungvektsklassen, hvor senterhøyttaleren alene koster 20.000 kroner. Et ganske stort steg opp fra Sonys alt-i-ett minisystemer, med andre ord.

Etter å ha pakket opp de nye Sony-høyttalerne er vi overbevist om at de kan tåle et japansk jordskjelv eller to! Kabinettene er laget i kraftig kryssfinér av bjørk, som skal ha vesentlig bedre akustiske egenskaper enn vanlig MDF plater. At kabinettene er usedvanlig stive kan de såre knokene våre bekrefte.

Høyttalerne har en mørkebrun finish i høyglanspolert pianolakk. De har integrerte bassporter på baksiden, men støtter dessverre kun singel-wiring. Dermed er det ikke mulig å bi-ampe høyttalerne, som for øvrig er relativt effektive (oppgitt til 90dB for SS-NA2ES).

Dette er en liten «teaser» – full omtale av Sonys nye prestisjehøyttalere kommer på nyåret!

I mellomtiden kan du lese mer om Sony-høyttalerne i den tidligere nyhetsartikkelen vår her: Tyngre hi-fi lyd fra Sony

 

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
4 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sett musikk til sommerfestene med en av disse høyttalerne Ingen sommer uten party, ingen party uten musikk.
Liten partyhøyttaler gjør det meste riktig Med Sony XG300 på hagefest, blir det god stemning, uten at du trenger å være redd for naboklager.
Lydplanke fra... Porsche? Se opp, Sonos og Samsung! Porsches nye lydplanke er like rundt neste sving.
HiFi-ikoner bytter eier Kapitalfonden Highlander Partners har kjøpt opp McIntosh Group, som også står bak Sonus faber.
På jakt etter ny lydplanke? Sjekk vår topp 10 liste. Savner du bedre lyd fra TV-en? Her finner du de 10 beste lydplankene akkurat nå!
Marshall fornyer sine trådløse høyttalere Oppdaterer Acton, Stanmore og Woburn.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend