Sony blir kule

Starke farger og tung bass i årets lydprodukter.
forfatter

Vi har vært på besøk hos Sony og fått en titt på både spennvidden på tilbudet og produkter som kommer til våren.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Lyd & Bilde)

Det mest overraskende var nesten at Sony later til å henvende seg til et yngre publikum med stor satsing på lydprodukter som har «ekstra bass». Alt fra hodetelefoner til partyhøyttalere.

(Foto: Ljud & Bild)
(Foto: Lyd & Bilde)

Det satses også mye på farger. Alt fra hodetelefonserien h.ear til bluetooth-høyttalere og Walkman-musikkspillere.

(Foto: Ljud & Bild)
(Foto: Lyd & Bilde)

Hva lydplanker og trådløse høyttalere gjelder kommer vi til å få se interessante sammenkoblinter hvor man kan bruke sistnevnte som bakhøyttalere, og til og med eldre modeller får oppgraderinger.

Vi fikk også en demonstrasjon av den nye platespilleren som som kan rippe vinylen din til høyoppløste filer.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Lyd & Bilde)

På kamerafronten var det mest en allmen innføring av de ulike segmentene det satses på. De fleste nye modellene som ble vist frem, som RX10 II och a7s II, har vi allerede testet.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Lyd & Bilde)

Selvsagt fikk vi også en gjennomgang av årets kommende TV-modeller. Men det fikk vi også på CES, som du kan lese om her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.