Search
Generic filters

Sonus faber avslører ny høyttaler

Etter en rekke kostbare high-end modeller, er Sonus faber klare med den rimeligere Venere-serien.

Offisielle bilder har Sonus faber ikke frigitt, men disse bildene viser alle seks modellene i den kommende Venere-serien. Som består av to gulvstående, to kompakthøyttalere, en senterhøyttaler og en vegghøyttaler.

Høyttalernes design hinter i retning Sonus fabers smellvakre Aida til 800.000 kr paret, men Venere-serien blir betydelig rimeligere. Alle i serien bruker en ny 29 mm diskant med stoffmembran, aluminumsforsterkede basselementer, og leveres til å begynne med,  i sort eller hvit utførelse.

Toppmodellen Venere 3.0 bruker to basselementer, kombinert med den nye 29 mm diskanten og et mellomtoneelement, og hviler i likhet med den slankere Venere 2.5, på en ramme av stål.

Stort mer vet vi ikke om Venere i skrivende stund, men lover å komme tilbake med mer data og priser, når den norske importøren har mer å fortelle oss.

At det er spennende er det liten tvil om. Sonus fabers meget høye kvalitetsutførelse og gjennomførte lydkvalitet, har tiltalt mang en audiofil musikkelsker. Derfor blir det interessant å få lånt øre til en modell i Venere-serien.

Følg med for fortsettelsen på lydogbilde.no.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.