Høyttaler

Etter en rekke kostbare high-end modeller, er Sonus faber klare med den rimeligere Venere-serien.
forfatter

Offisielle bilder har Sonus faber ikke frigitt, men disse bildene viser alle seks modellene i den kommende Venere-serien. Som består av to gulvstående, to kompakthøyttalere, en senterhøyttaler og en vegghøyttaler.

Høyttalernes design hinter i retning Sonus fabers smellvakre Aida til 800.000 kr paret, men Venere-serien blir betydelig rimeligere. Alle i serien bruker en ny 29 mm diskant med stoffmembran, aluminumsforsterkede basselementer, og leveres til å begynne med,  i sort eller hvit utførelse.

Toppmodellen Venere 3.0 bruker to basselementer, kombinert med den nye 29 mm diskanten og et mellomtoneelement, og hviler i likhet med den slankere Venere 2.5, på en ramme av stål.

Stort mer vet vi ikke om Venere i skrivende stund, men lover å komme tilbake med mer data og priser, når den norske importøren har mer å fortelle oss.

At det er spennende er det liten tvil om. Sonus fabers meget høye kvalitetsutførelse og gjennomførte lydkvalitet, har tiltalt mang en audiofil musikkelsker. Derfor blir det interessant å få lånt øre til en modell i Venere-serien.

Følg med for fortsettelsen på lydogbilde.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.