Nyhet

Sonos-utfordrerne fra Denon er her

Denon Home-høyttalerne er i butikkene, klare for å erobre hjemmet ditt.
Denon Home
forfatter

Fra nå av finnes ikke lenger Heos multiromshøyttalere, da Denon Home erstatter dem alle. Til å begynne med er det snakk om multiromshøyttalere i tre størrelser: 150 er den minste, 250 mellomst og 350 den største.

Vi har allerede skrevet om høyttalerfamilien tidligere, da vi fikk en sniktitt i desember. Du kan lese en mer grundig gjennomgang av høyttalerne her.

Stemmestyring kommer

Som vi tidligere skrev er ikke stemmestyring klargjort ved lansering, men det skal komme med en programvareoppdatering senere i år. Da vil høyttalerne få innebygd talestyring med Amazon Alexa via den innebygde mikrofonen. I tillegg kan de stemmestyres med Apple Siri og Google Assistant, men da kun gjennom mobiltelefonen. Eller Denon Home-høyttalerne kan være slaver om du har andre smarthøyttalere hjemme med disse assistentene innebygd.

Videoanmeldelse: Endelig kan du ta med Sonos ut i hagen! Sonos har kuttet ledningen og kan endelig tilby en flyttbar høyttaler til utendørs bruk.

Denon Home 150, 250 og 350 er i butikkene nå, og prisene er henholdsvis 2498, 4998 og 6998 kroner. Med alle modeller kan to kobles sammen i et trådløst stereopar.

P.S.: Heos-navnet lever videre, i forsterkere og receivere fra Denon og Marantz.

hifiklubben.no

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.