TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Sonos-utfordrerne fra Denon er her

Denon Home-høyttalerne er i butikkene, klare for å erobre hjemmet ditt.

forfatter
Publisert 12.02.20 - 13:00

Fra nå av finnes ikke lenger Heos multiromshøyttalere, da Denon Home erstatter dem alle. Til å begynne med er det snakk om multiromshøyttalere i tre størrelser: 150 er den minste, 250 mellomst og 350 den største.

Vi har allerede skrevet om høyttalerfamilien tidligere, da vi fikk en sniktitt i desember. Du kan lese en mer grundig gjennomgang av høyttalerne her.

Stemmestyring kommer

Som vi tidligere skrev er ikke stemmestyring klargjort ved lansering, men det skal komme med en programvareoppdatering senere i år. Da vil høyttalerne få innebygd talestyring med Amazon Alexa via den innebygde mikrofonen. I tillegg kan de stemmestyres med Apple Siri og Google Assistant, men da kun gjennom mobiltelefonen. Eller Denon Home-høyttalerne kan være slaver om du har andre smarthøyttalere hjemme med disse assistentene innebygd.

Les også Videoanmeldelse: Endelig kan du ta med Sonos ut i hagen! Sonos har kuttet ledningen og kan endelig tilby en flyttbar høyttaler til utendørs bruk.

Denon Home 150, 250 og 350 er i butikkene nå, og prisene er henholdsvis 2498, 4998 og 6998 kroner. Med alle modeller kan to kobles sammen i et trådløst stereopar.

P.S.: Heos-navnet lever videre, i forsterkere og receivere fra Denon og Marantz.

hifiklubben.no

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå kommer den hit også Spiller musikk og skjønner norsk.
5 tips til bedre lydplanke-lyd Har du akkurat kjøpt deg en ny lydplanke? Her får du noen enkle tips som gjør oppsettet til ren plankekjøring!
Fem tiår med Polk Amerikanske Polk Audio har produsert høyttalere i 50 år. R200AE er en jubileumsmodell, signert av selskapets grunnlegger.
Høyttalere til mannehulen Elipson Heritage XLS11 er franske – men ligner amerikanske monitorhøyttalere fra stereoens gullalder.
Disse står det en legende bak Etter platespillerne er de klare med sin første høyttaler.
Ta med kinolyden hjem i stua Høres TV-en din tynn og spinkel ut? Vi har testet fem prisgunstige lydplanker som kan kurere mager bass, og gi deg en fet surround-opplevelse!
Følg Lyd & Bilde