Sonos Sub Mini fikser bassen
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Sonos Sub Mini fikser bassen

En ny, mindre Sonos-subwoofer kan være like rundt hjørnet, dersom vi skal tro produsentens egen app.

forfatter
Publisert 30.11.21 - 11:42

Sonos-brukere og testere verden rundt har lenge etterspurt en mer kompakt og rimelig subwoofer i sortimentet, og nå ser det endelig ut til at Sonos tar affære: En ny modell kalt Sonos Sub Mini skal angivelig være på vei, og kan ha blitt avslørt ved et uhell gjennom Sonos-appen. Det skriver nettstedet The Verge.

Les også Nye Sonos Beam: For en stor lyd! Sonos Beam var allerede den beste kompakte lydplanken. Siste generasjon er enda bedre, med Dolby Atmos.
Sonos Beam Gen2 GeirNordby

Sonos Sub Mini: Kompakt og sylinderformet

Sonos tilbyr en rekke trådløse høyttalere og lydplanker i forskjellige størrelser, men bare én subwoofer: Den populære Sonos Sub (nå ute i sin tredje generasjon) er en utmerket partner til de ulike systemene, men også en ganske stor og kostbar oppgradering, som kan virke litt overdreven til små lydplanker som Beam, for eksempel.

Den nye Sub Mini ble avslørt av en Reddit-bruker i selve Sonos-appen, hvor man har mulighet til å legge til en subwoofer i systemet. Her beskrives Mini-en som en «mindre, sylinderformet subwoofer» sammenlignet med den mer firkantede Sub-en som vi kjenner fra før.

Sonos Sub Mini skal angivelig være sylinderformet, slik som denne 12-tommeren fra SVS (PC12-NSD). Men troligvis noe mindre!

Pris og tilgjengelighet

Prisen på Sonos Sub Mini er ennå ikke offisiell, men den blir troligvis betydelig rimeligere enn storebroren, som nylig økte i pris til hele 8490 kroner. Vi vet heller ikke nøyaktig når produktet slippes på markedet. Vi har derfor bedt Sonos sin nordiske PR-avdeling om mer info, og oppdaterer når vi hører mer!

Les også Sonos dobler bassen Sonos Sub er tilbake i tredje generasjon, nå også med mulighet til å bruke to subwoofere i samme rom. Vi har testet!
Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Billig lydplanke imponerer Denons billigste lydplanke med Dolby Atmos har overraskende god lyd.
Nye Boomere fra Ultimate Ears De populære Wonderboom-høyttalerne fra Logitch-eide Ultimate Ears har kommet i sin tredje utgave. Og Hyperboom har fått et ansiktsløft.
Flaggskipserie markerer 50 år for PSB Synchrony-serien markerer 50 år med høyttalerhåndverk. Ikonisk grunnlegger er fortsatt med på laget.
Festhøyttalere og massevis av true wireless fra JBL Uansett smak og lommebok burde du finne et par trådløse ørepropper fra JBL som passer. De har også nye festhøyttalere.
Devialets første lydplanke på testbenken Devialet Dione gir TV-lyden et veritabelt løft, samtidig som den fungerer utmerket til musikk. Men det koster!
Samsungs beste lydplanke på testbenken En av våre favoritt-lydplanker er tilbake i finpusset versjon. Samsung HW-Q995B låter knallbra til film!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend