Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sonos Sub Mini fikser bassen

En ny, mindre Sonos-subwoofer kan være like rundt hjørnet, dersom vi skal tro produsentens egen app.

Skrevet av / 30.11.21 - 11:42
Sonos Sub Mini fikser bassen

Sonos-brukere og testere verden rundt har lenge etterspurt en mer kompakt og rimelig subwoofer i sortimentet, og nå ser det endelig ut til at Sonos tar affære: En ny modell kalt Sonos Sub Mini skal angivelig være på vei, og kan ha blitt avslørt ved et uhell gjennom Sonos-appen. Det skriver nettstedet The Verge.

Les også Nye Sonos Beam: For en stor lyd! Sonos Beam var allerede den beste kompakte lydplanken. Siste generasjon er enda bedre, med Dolby Atmos.

Sonos Sub Mini: Kompakt og sylinderformet

Sonos tilbyr en rekke trådløse høyttalere og lydplanker i forskjellige størrelser, men bare én subwoofer: Den populære Sonos Sub (nå ute i sin tredje generasjon) er en utmerket partner til de ulike systemene, men også en ganske stor og kostbar oppgradering, som kan virke litt overdreven til små lydplanker som Beam, for eksempel.

Den nye Sub Mini ble avslørt av en Reddit-bruker i selve Sonos-appen, hvor man har mulighet til å legge til en subwoofer i systemet. Her beskrives Mini-en som en «mindre, sylinderformet subwoofer» sammenlignet med den mer firkantede Sub-en som vi kjenner fra før.

Sonos Sub Mini skal angivelig være sylinderformet, slik som denne 12-tommeren fra SVS (PC12-NSD). Men troligvis noe mindre!

Pris og tilgjengelighet

Prisen på Sonos Sub Mini er ennå ikke offisiell, men den blir troligvis betydelig rimeligere enn storebroren, som nylig økte i pris til hele 8490 kroner. Vi vet heller ikke nøyaktig når produktet slippes på markedet. Vi har derfor bedt Sonos sin nordiske PR-avdeling om mer info, og oppdaterer når vi hører mer!

Les også Sonos dobler bassen Sonos Sub er tilbake i tredje generasjon, nå også med mulighet til å bruke to subwoofere i samme rom. Vi har testet!
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Sjekk denne in-wall-høyttaleren

Gulvhøyttaleren er kronen på verket

Et innblikk i Harmans aller helligste

Rauna er tilbake

Engelsk legende tilbake etter 63 år

PMC slipper aktive høyttalere

KEF tøffer seg med nye subwoofere

Bordhøyttalere med lydtrykk

Spennende gulvmodell fra Revival Audio

Rullesten til skrivebordet

Gulvhøyttalere som har alt

En liten nyhet i gammel stil

0
Scroll to Top