Viktig oppgradering

Med den nye versjon 5.1 blir Sonos multiromsystemet fullstendig trådløst.
Annonse
Annonse
forfatter

Sonos er kjent for å levere et av markedets beste multirom-systemer, med en rekke trådløse høyttalere i sortimentet. Den gode fjernstyrings-appen Sonos Controller (til Android og iOS), samt tilknytningen til populære musikktjenester som Wimp og Spotify, har gjort Sonos til et av de mest brukervennlige systemene av sitt slag.

Fullstendig trådløst har Sonos dog ikke vært. Sonos er kjent for å benytte sitt eget, lukkede nettverk for å kommunisere seg imellom. Inntil nylig måtte du derfor koble den første enheten til en nettverksruter, eller benytte en såkalt «Bridge» fra Sonos for å knytte systemet til nettverket, og kunne laste ned musikk og oppdateringer.

Det behøver du ikke lenger: Etter lengre tids betatesting slapp Sonos i dag den nye versjonen, Sonos 5.1, og fra nå av trenger du ikke lenger en kablet tilkobling til ruteren – eller en BRIDGE. I stedet kan du koble Sonos-anlegget rett til det trådløse Wi-Fi nettverket på vanlig måte. En liten, men like fullt viktig oppgradering som gjør det enklere og billigere for førstegangsbrukerne å kjøpe seg et Sonos-system.

Oppdateringen for nye og eksisterende brukere er forklart i detalj på Sonos-bloggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
LG viser frem både små og store TV-er under CES 2021, men denne tar kaka.
TCL satser tungt på den nye MiniLED-teknologien, med flere modeller i planene for 2021.
LG har en rekke TV-nyheter på gang i år, deriblant et helt nytt OLED-panel!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
Skal utfordre Volkswagen og Skoda
HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.