Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sonos kutter ledningen

Med den nye versjon 5.1 blir Sonos multiromsystemet fullstendig trådløst.

Skrevet av / 02.09.14 - 16:19
Sonos kutter ledningen

Sonos er kjent for å levere et av markedets beste multirom-systemer, med en rekke trådløse høyttalere i sortimentet. Den gode fjernstyrings-appen Sonos Controller (til Android og iOS), samt tilknytningen til populære musikktjenester som Wimp og Spotify, har gjort Sonos til et av de mest brukervennlige systemene av sitt slag.

Fullstendig trådløst har Sonos dog ikke vært. Sonos er kjent for å benytte sitt eget, lukkede nettverk for å kommunisere seg imellom. Inntil nylig måtte du derfor koble den første enheten til en nettverksruter, eller benytte en såkalt «Bridge» fra Sonos for å knytte systemet til nettverket, og kunne laste ned musikk og oppdateringer.

Det behøver du ikke lenger: Etter lengre tids betatesting slapp Sonos i dag den nye versjonen, Sonos 5.1, og fra nå av trenger du ikke lenger en kablet tilkobling til ruteren – eller en BRIDGE. I stedet kan du koble Sonos-anlegget rett til det trådløse Wi-Fi nettverket på vanlig måte. En liten, men like fullt viktig oppgradering som gjør det enklere og billigere for førstegangsbrukerne å kjøpe seg et Sonos-system.

Oppdateringen for nye og eksisterende brukere er forklart i detalj på Sonos-bloggen.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top