Search
Generic filters

Smart og fleksibel lydplanke

Den lekre Fidelio HTL9100 fra Philips, er en lydplanke med avtagbare høyttalere. Du bestemmer selv om den skal levere 2.1 eller surroundlyd.

Lydplanker er den enkleste måten å få mye bedre tv-lyd på. Men de færreste av dem leverer noe særlig overbevisende surroundeffekter på film. Fidelio HTL9100 lover å være unntaket.

Philips satser hardt på Fidelio som merkevare for produkter med ekstragod lyd, og denne unike lydplanken skal være midt i blinken for alle som krever godlyd i stuen. Og samtidig vil ha en diskret og fleksibel høyttalerløsning.

Den har nemlig to høyttalere – en på hver side – som kan tas av og settes bak eller ved siden av sofaen. En smart løsning for de som ikke vil ah høyttalere hengende på veggen bak på permanent basis. Begge høyttalerne er trådløse, så man slipper å strekke høyttalerledninger over gulvet for å få surroundlyd.

Man trenger ikke koble dem til et lokalt nettverk, sender og mottaker sitter nemlig i Fidelio HTL9100, og strømmer lyden ukomprimert direkte til bakhøyttalerne.

Best av alt, høyttalerne har innebyggede ladbare batterier med omlag 10 timers driftstid, og lader når de kobles til lydplanken foran tv-en.

Philips forteller at en sensor registrerer om lydplanken ligger på et bord eller er montert på veggen, og justerer lyden deretter. Lydplanken som er i salg i mai 2013, har en ekstra HDMI-inngang slik at man kan koble en spillkonsoll eller en annen kilde ti, og den har i tillegg trådløs Bluetooth-overføring. Slik at man kan strømme musikk fra smartmobile eller nettbrettet til lydplanken.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.